Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23551 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2021 - 09:50

Aydındere Halkı Yeter Artık Dedi

Büyüt
Küçült
Aydındere Halkı Yeter Artık
Bulancak ilçemize Aydındere Beldesinin yıllardır çözülemeyen yol problemi halkı çileden çıkardı.

Yıllardır yapılamayan yolda, karayollarına ait iş makinelerini gören belde sakinleri sevinçle karşıladı. Gelen iş makinelerinin daha önceden yapılmış olan yolda yama çalışması yaptığını gören belde sakinleri büyük bir şok yaşadı.

 

Bu durumu kabullenemeyen belde sakinleri gelen iş makinelerinin çalışmasına engel olarak geri gönderdiler. Belde sakinleri, 1980’li yıllardan beri bir türlü yapılamayan ve adeta yılan hikayesine dönen yolun yapılabilmesi için müracaat etmedikleri yerin kalmadığını ifade ediyorlar. Her seçim döneminde siyasiler tarafından seçim malzemesi yapılan yolun yapılmak yerine tamir edilmek istenmesi belde halkının tepkisine yol açtı ve sosyal medyada da günün konusu oldu.

 

Belde halkı tarafından iş makinelerinin çalışmasına engel olunduğu haberini alanAydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, olay yerine gelerek halkı teskin etmeye çalıştı.

 

Sosyal medya hesaplarında konuyla ilgili açıklama yapan, Başkan Demir; “Beldem de yıllardır kanayan yara olan yol problemi sonunda halkı isyan ettirdi.

2019 yılında, Cumhurbaşkanımızın yapılacağını söz verdiği,beldemin yolu için gönül rahatlığıyla ve sevinerek vatandaşlarıma söz vermiştim. Bir çok girişim yaptık fakat sonuca ulaşamadık . 

Bugün de Karayolları tarafından, daha önce yapılan kısımlara tamirat için ekip gönderildi. Bunu duyan belde sakinlerim çok büyük tepki gösterdi

Çünki insanlar da haklıydı. Tamirat yapılan yer daha önceden yapılmış olan yolun en güzel yeriydi. Yapılması gereken yere değil de, önceden yapılmış oln yere tamirat yapılması tamamen göz boyamaydı. Bunu da artık insanlara anlatamam. Zaten öyle oldu. Hadise büyümeden, Encümenlerimle muhtarlarımla kısa zaman da olay yerine intikal ettim. Fakat, artık benimde yapabileciğim bir şey yok!...

Cumhurbaşkanımızın sözünü, sayın ULAŞTIRMA ve Altyapı bakanımıza defalarca arz etmişken bu yolun hala yapılmaması üzerine benim insanlara söyleyecek sözüm yok.

Bu sözü yerine getirmeyen hangi kurum varsa bütün sorumluluk onlara aittir” dedi.

 

Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir’in yaptığı açıklama üzerine, sosyal medyada kendisini destekleyenlerin sayısı, hergeçen dakika artmaya devam ediyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir