Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8523 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2024 - 10:17

Başkan Karahasan, Güven Tazeledi

Büyüt
Küçült
Başkan Karahasan, Güven

Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Dernek Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. Cumhur Karahasan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda; Osman Öden Divan Başkanlığı yaptı. Mevcut Başkan Cumhur Karahasan, yapılan oylama sonucu tekrar başkanlığına seçildi.

Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler paylaşıldı:

“Dernek Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar gereği 27.04.2024 tarihinde yapılacak 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelere 06.04.2024 tarihli Giresun İleri Gazetesi’nde ilan ve üyelere telefon açılarak duyuruldu. Yeterli çoğunluk sağlandığından alınan karar ve ilan gereği 27.04.2024 Cumartesi günü saat 11.00’da Hacı Siyam Mah. İnönü Cad. Cemaleddin Bey İş Hanı Kat: 6 Daire: 14’de bulunan dernek binasında toplanıldı. Derneğe kayıtlı 64 üyeden 44 üyenin hazır olduğu ve hazirun listesini imzaladıkları görülerek toplantı başlatıldı.

GÜNDEM

1- Açılış ve Yoklama,

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3- Divan Kurulu’nun oluşturulması,

4- Yönetim, denetim, faaliyet hesap raporlarının okunması, Genel Kurul’a sunulması ve ibrası,

5- Tüzük değişikliği,

6- Yönetim ve Denetim Kurulu’nun seçimi,

7- Dilek ve temenniler,

8- Kapanış.

Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Karahasan açılış konuşması yaptı. Gündemi okuyarak gündeme ilave edilecek bir konu olup olmadığını sordu. Gündem aynı şekli ile kabul edildi. Abdullah Akgün nezaretinde Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Divan Başkanlığına Osman Öden, Başkan Vekilliğine Eyüp Çiftçi, Yazmanlığına da Abdullah Akgün önerilerek oy çokluğu ile seçildiler.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu Ferhat Deniz tarafından okundu ve ibra edildi. Kesin hesap raporu ile Denetim Kurulu Ferhat Deniz raporları tarafından okunarak Genel Kurul Üyeleri tarafından ibra edildi.

Tüzük değişikliği ile ilgili madde gereği; mevcut Dernek Tüzüğü’nün değiştirilecek maddeleri okunarak Genel Kurul’a sunuldu. Değişiklik ve ilaveler, eski ve yeni hali ile birlikte maddeler halinde oy çokluğu ile kabul edildi ve ardından seçimlere geçildi.

Divan Kurulu Başkanı Osman Öden başka liste olup olmadığını sordu. Başka liste olmadığı için Dernek Tüzüğü’nün 8. maddesine göre Yönetim ve Denetim Kurulları’nın açık oy ile yapılması Genel Kurul’a önerildi. Genel Kurul, Dernek Tüzüğü’nün 8. maddesini göz önüne alarak oylamanın açık olarak yapılmasına karar verdi.

Divan Başkanlığı’na sunulan 7 Asil ve 7 Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği ile 3 Asil ve 3 Yedek Denetim Kurulu’ndan oluşan Cumhur Karahasan Başkanlığındaki liste okundu. Başka bir ilave ya da listenin olup olmadığı soruldu. Başka bir önerinin olmaması üzerine Dernek Tüzüğü’nün 8. maddesine göre önerilen liste açık oylamaya sunuldu ve yapılan açık oylama sonucu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Cumhur Karahasan

Ferhat Deniz

Eyüp Çiftçi

İhsan Yüksel

Halil Kütük

Turan Bekeroğlu

Mustafa Han

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Abdullah Akgün

Aydın Kömürcü

Abdullah Ayvaz

Dursun Karahasan

Gülten Koç         

Recep Şahin

Sedat Çört

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

Fatma Ertürk   

Nihat Yayla

Halil Şahin

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Ömer Uzun

Sükeyne Kütükoğlu

Hacı Türkyılmaz

Genel Kurul’da oy birliğiyle kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde Divan Kurulu Başkanı Osman Öden yeni Yönetime hayırlı olsun diyerek teşekkür etti. Abdullah Akgün, İbrahim Balcıoğlu, Muzaffer Uzunkaya, Hakan Cenger birer konuşma yaparak başarı dileklerini söylediler. Yeni seçilen Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Cumhur Karahasan konuşmasında; ‘Birlik beraberlik içinde bundan öncede olduğu gibi bundan sonrada daha çok ve güzel işler yapıp umutsuz insanlarımıza bir umut bir ışık olmaya devam edeceğiz’ diyerek teşekkür etti ve toplantı aynı gün saat 12.30’da sona erdi.”

Haber: Fatma Uğurlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir