Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7054 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2011 - 15:30

5'i Bir yerde Giresun Birincisi İkbal Fem'den

Büyüt
Küçült
5i Bir yerde Giresun Birincisi İkbal
Öğrencilerin merakla beklediği Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)sonuçları ile Üniversite hayali kuran öğrenciler Giresun İkbal FEM ile hedeflerini ulaştılar.

5'i Bir yerde Giresun Birincisi İkbal Fem'den

Öğrencilerin merakla beklediği Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)sonuçları ile Üniversite hayali kuran öğrenciler Giresun İkbal FEM ile hedeflerini ulaştılar.

Başarıyı gelenek haline getiren Giresun İkbal FEM Dershaneleri, LYS’ de de zirveyi korumanın sevincini yaşıyor. TM-1,TM-2,TM-3 ve TS-1,TS-2 türünde Giresun birinciliği, Dil ve TM ek puan Giresun ikinciliği ile ek MF’de Giresun üçüncülüğü elde eden öğrenciler, sevinçlerini aileleri ve dershane öğretmenleriyle paylaştılar.

Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal”Çağla Yağlıdere, TM-1,Bilal Okur TM-2 ve TM-3 ile Salih Başustaoğlu TS-1 ve TS-2 Giresun Birincisi, Sefa Kaya Naycı ek TM-3 ,Emine Nur  Gökçe Dil’de Giresun ikincisi yaşattıkları için kendilerini ve ailelerini kutluyorum dedi.

Başarı geleneğini bozmadıklarını  belirten Müdür Uysal ”Gerçek başarı, başarıyı elde etmek değil, sürdürebilmektir. YGS ve SBS’ de olduğu gibi LYS’de önemli başarılara imza attık. Değişen ve zorlaşan yeni sınav sistemine uygun özgün programları-yayın-doküman desteği, öğretmenlerin ve öğrencilerin sergiledikleri üstün azim ve gayretin bu başarıda katkısı büyük. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Tercihte en çok yapılan hatalar

Aileler ve öğrenciler tercih konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığı takdirde öğrenci yanlış tercihlerde bulunduğunu dikkat çeken Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal ”Öğrencilerin sınavda kazanıp tercihte kaybetmemeleri için de dershane olarak her türlü kendilerine sunacaklarını” belirtti.

İsim benzerliklerine dikkat edilmesi, okulun bulunduğu konunun önemi, bursluluk şartlarına ve eğitim diline iyi bakılması gibi konularda altın uyarılarda bulunan Müdür Uysal ”Dershanenin öğrencisi olsun olmasın bütün öğrencilere 25 Temmuz-5 Ağustos arası ücretsiz tercih hizmeti sunacaklarını, öğrenci ve velileri beklediklerini” söyledi. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir