Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6553 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2013 - 11:32

81 İl'den 81 Öğrenci Buluşması

Büyüt
Küçült
81 İlden 81 Öğrenci
İl Emniyet Müdürlüğünün 29.11.2013 tarihli ''Emniyet Müdürlüğü Olarak, 81 İl'den 81 Öğrenci Buluşması'' ile ilgili yayınladığı basın bülteni :

İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen “Gönüllere Yolculuk” konulu proje kapsamında İlimiz Giresun Üniversitesinde okuyan öğrencilerden 81 ilden 81 öğrenci temsilcisinin katılımıyla 28.11.2013 günü saat:18.30’da Ayvasıl Liman Restaurantta gerçekleştirilmiştir.

            Giresun İl Emniyet Müdürlüğü olarak düzenlenen yemeğe İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hikmet BULAK, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Latif AKSU, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem HAKTANIYAN, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin BAYRAKTAR, Ter. Müc. Şube Müdürü Yaşattin İLHAK, İst. Şb. Müd. Mehmet KAYMAK,  Güvenlik Şube Müdürü Ömer Oktay GÜMÜŞ, Komiser Yrd. Yusuf Ziya SÖNMEZ, Komiser Yrd. Ali GENÇ ile Giresun Üniversitesi adına Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahir KADAKAL ve Prof. Dr. Sayın Ahmet ERGİN, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin ÇAVUŞOĞLU, Sosyal Bilimleri Enstitüsü Müdür V. Doç. Dr. Sedat MADEN, Genel Sekreter Bünyamin KAYA ile (81) İlimizi temsil eden (81) öğrenci katılmıştır.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Terörle Mücadele Şube Müdürümüz Yaşattin İLHAK, Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak (81) ilden gelerek ilimizde eğitim ve öğrenim gören (81) öğrencimizi ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etmiş, Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak yürütülen projeler ve çalışmaları anlatmıştır.

 Sayın İl Emniyet Müdürümüz Hikmet BULAK, “Sizler yüksek tahsil yapmak üzere ülkemizin her köşesinden ilimize gelmiş ve gelecekte burada alacağınız akademik eğitimle hayata atılacaksınız ve birçok alanda ülkemize hizmet edeceksiniz. Sizler değerlisiniz. Burada önemli olan farklılıkların birleşmesi ve ortak akılda birlik ve beraberlikle hareket etmektir. Birbirimizi sevelim ve sayalım, birbirimizi olduğu gibi sevelim. Hepinizin, etnik yapısı, dili, inancı, mezhebi düşüncesi farklı olabilir. Ama bu farklılıklar bize ayrılık değil, birliktelik, güç ve kuvvet vermelidir. Milletimizi, vatanımızı, bayrağımızı sevelim ve her zaman yüceltelim. Ancak böyle olursak bir ve güçlü oluruz. Adana’dan Düzce’ye kadar 81 İlimizi temsilen katılan siz öğrenci kardeşlerime teşekkür eder,  eğitim hayatınız ve bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar dilerim.”

 Bu yemeğin hazırlanmasında emeği geçen personelime ve bizi yalnız bırakmayıp, yanımızda yer alan Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Aygün ATTAR’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürümüz Sayın Hikmet BULAK’ın ardından bir konuşma yapan Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Aygün ATTAR ise; “Başta Sayın İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bu organizasyonu hazırlayan ve emeği geçen personele teşekkürlerini sunmuşlar. Konuşmalarının akabinde “Üniversitemiz kuşkusuz Giresun’un en büyük kurumudur ve Giresun’da her 4 kişiden biri üniversite öğrencisidir. Emniyet Müdürlüğümüz ile üniversitemiz bu zamana kadar birçok projede birlikte hareket etmiştir. Biliyorsunuz 2 yıldır kayıt dönemlerinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kayıt merkezimizde kurulan standlarda ilk kez ilimize gelen öğrencilerimize ve ailelerine Emniyetimiz tarafından kahvaltı verilmektedir. Aileler çocukları için her zaman endişelidirler. Üniversite hayatına atılan ve evlerinden, çocuklarından ilk kez uzaklaşan ailelerin bu endişesi daha da artmaktadır. Emniyetimizin ve üniversitemizin sıcak karşılaması bu endişeleri dağıtmaktadır. Üniversitemiz güven ve huzur ortamının hakim olduğu gerek merkez gerekse ilçelerde güvenlik ve olaylar açısından ciddi sorunları olmayan bir üniversitedir. Bu anlamda Emniyet güçlerimizle her zaman uyum ve karşılıklı güven içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Emniyetimizde ülkemizin her tarafından gelen öğrencilerimizin huzur ve güveni için en az bizim kadar duyarlı ve hassas davranmaktadır. Bir kez daha bu duyarlılıkları için başta Sayın İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm emniyet mensuplarına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

Programa katılan öğrencilerden ; Gümüşhane ilini temsilen katılan M. S. İsimli öğrenci “bu zamanlar sık sık gündeme gelen polis ve öğrenci kopukluklarını dile getiren kişiler keşke buradaki atmosferi görebilselerdi, ne kadar yanıldıklarını görürlerdi. Bu organizasyonu düzenleyen Emniyet Teşkilatına ve Tem Şube Müdürüne çok teşekkür ediyorum.”

Elazığ ilini temsilen katılan A. Y. İsimli öğrenci “bu organizasyonu düzenleyen Emniyet Teşkilatına ve İl Emniyet Müdürüne minnettarız, burada sahipsiz olmadığımızı gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” ,

Kars ilini temsilen katılan M.G. isimli öğrenci “Burada şu an en ünlü ressamın bile çizemeyeceği bir tablo ve görsellik mevcut olup bunu sağlayan Emniyet Teşkilatına ve Tem  Müdürüne çok teşekkür ediyorum.”,

Nevşehir ilini temsilen katılan M.B. isimli öğrenci “böyle bir aktivitede bile Emniyet Teşkilatı olarak bizleri koruyorsunuz, bu nasıl bir görev aşkıdır, hayran kaldım, hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir