Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8530 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Ağustos 2021 - 19:04

AK PARTİ İL TEŞKİLATI KÜMBETTE BİRARAYA GELDİ…

Büyüt
Küçült
AK PARTİ İL TEŞKİLATI KÜMBETTE BİRARAYA

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Ekonomi İşleri Başkanımız Nurettin Canikli Bey’in teşrifleriyle Kümbet Yaylasında bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, Milletvekili Kadir Aydın, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediyesi Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkan vk. AK Parti’nin İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Giresun AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kenan Tatlı; öncelikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli’ye teşekkür ederek, toplantıda İl, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tatlı; Her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz, Bu birlik ve beraberliği sürdürdüğümüz sürece karşımızda hiçbir engel ve güç duramayacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 hedeflerine de bu birlik ve beraberlikte ulaşacağız dedi. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bu zorlukları Cumhurbaşkanımız önderliğinde teker teker aşıyoruz. Bizlerde hükümetimize verdiğimiz destekle bu zorlukların aşılmasına bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz diyen Tatlı, Giresunlularının refahı ve sorunlarının giderilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını ekip olarak sürdürdüklerini ifade etti.

Daha sonra söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli; İl Başkanı Kenan Tatlı’ya teşekkür ederek, Giresun’da Genç, Dinamik ve Tecrübe harmanlanarak başarılı bir yönetim oluşturulduğunu, Türkiye’nin 2023 Hedefleri doğrultusunda Giresun’da iyi işler başarılacağına inandığını dile getirdi. Ülke gündemindeki sorunlarına da değinen Canikli; Ülkemizde hükümetimiz aleyhine yapılan kara propagandalar sizlerin malumudur. Bu dün vardı, bugünde var, yarında olacak. Ama biz memleket meselemizden, vatan sevgimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızda bunların bilincinde. Dünyaya örnek olan bir Türkiye izleniyor dışarda. Örnek olmaya da devam edeceğiz dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir