Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5909 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2011 - 10:40

Ak Parti Milletvekillerinden Giresunspor'a destek

Büyüt
Küçült
Ak Parti Milletvekillerinden Giresunspora
Ak Parti Giresun İl Başkanı Öztürk yayınladığı mesajda; Giresun Milletvekillerinin birer maaşları ile spora destek vereceklerini açıkladı

 AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekillerimiz Sn. Nurettin CANİKLİ, Mehmet GELDİ ve  Adem TATLI Giresun Spor’un bu zorlu günlerinde maddi olarak biraz olsun canlanabilmesi için kendi milletvekili maaşlarından  birer maaşlarını Giresun Spor’a bağışlama kararı almışlardır. 

      AK Parti Giresun Milletvekillerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Yeşil Beyazlı Giresun Sporumuza destekleri devam edecektir. 

     Giresun Spor’un ligde daha iyi yerlere gelebilmesi için tüm Giresunlular olarak birlik ve beraberlik içerisinde Giresun adını ve Giresun Sporumuzu kalkındırmak için el ele vermeliyiz.  

     Spor her zaman olduğu gibi bir dayanışma, birlik ve beraberliğin bir göstergesi, aynı zamanda da bir prestijdir. 

       Esnafımızdan tutunda, iş adamlarımıza varıncaya kadar hepimizin bilmesi lazım ki Giresun adının  marka şehir olarak anılmasının en önemli yollarından bir tanesi de spordaki başarısıdır.. Giresun adası, denizi, kalesi ve yaylalarıyla nasıl bir marka şehir olmuşsa, inşallah sporda da marka şehir olarak Giresun ön plana çıkacaktır. 

     AK Parti Giresun Milletvekillerimiz tarafından bağışlanan paranın bir örnek teşkil ederek Giresun Spor için hayırlı olmasını diler, Kulübümüzün bundan sonraki maçlarında başarılı olmasını temenni ederek Tüm Giresunlu Hemşehrilerimizi Giresun Spor için destek olmaya davet ederim. 
 

          Av. Sabri ÖZTÜRK               

                                                                               AK PARTİ Giresun İl Başkanı





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir