Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2281 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2023 - 16:56

ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HİZMET İÇİN ANKARA-GİRESUN ARASINDA MEKİK DOKUMAYA DEVAM EDİYOR

Giresun’a yatırım ve projeler konusunda mesafe kat etmek için sürekli olarak bir ayağı Ankara’da olan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara temasları kapsamında önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Şenlikoğlu, ilk olarak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. Şenlikoğlu, hayata geçirdiği yatırım ve hazırladığı projeler hakkında Genel Müdür Recep Türk ile görüş alışverişinde bulundu. Genel Müdür Türk, ziyaretinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, ikinci ziyaretini ise Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e gerçekleştirerek, Giresun’da Karayolları Genel Müdürlüğü’nü ilgilendiren projelerle ilgili istişarelerde bulundu ve destek istedi.

Başkan Şenlikoğlu, görüşmede ilgili konuları anlattı ve çözümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Genel Müdür Türk ziyaretinden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, Giresun’a yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.

Yakın ilgi ve alakadan dolayı Genel Müdürler Recep Türk ve Ahmet Gülşen’e teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Kendilerine Giresun’umuzun sorunlarını ve çözüm taleplerimizi aktardık. Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki görüşmelerimizi her başkent seferimizde gerçekleştiriyoruz. Tüm enerjimizi Giresun’umuz için harcayıp projelerimizi planladığımız programlara göre yürütmeye devam edeceğiz." dedi.

Başkan Şenlikoğlu, ayrıca Giresun Milletvekili Ali Temür’ü de TBMM’de ziyaret ederek, Giresun’da yürütülen proje ve çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Son olarak ise TBMM’de AK Parti grup toplantısına katılarak AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinleyen Başkan Aytekin Şenlikoğlu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya verdiği cesur mesajlarla, kararlığıyla, duruşuyla ve mazlumun yanında olmasıyla liderimizle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir