Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17303 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Eylül 2021 - 12:09

Ariş Pırlanta yeni mağazası ile şimdi de Giresun’da!

Büyüt
Küçült
Ariş Pırlanta yeni mağazası ile şimdi de

 

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta yeni konseptli 8. mağazasını, Giresun merkezdeki Gazi Caddesi’nde açarak perakende ağını genişletiyor. Giresun’un önde gelen kuyumcularından Yazar Kuyumculuk ile güçlerini birleştiren Ariş Pırlanta Giresunlu pırlanta severlere merhaba dedi. Açılış için yapılan törene Belediye Başkanı Aytekin Şenliklioğlu, Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güzeliş, Ariş Pırlanta Genel Müdürü Hakan Ütebay, Resul Şahin ve Hacı Osman Şahin katıldı.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, perakende ağını genişletiyor. Ariş Pırlanta şimdi de Giresun’da açtığı, yeni konseptli 8. mağazasıyla büyümesine devam ediyor. Giresun’un önde gelen kuyumcularından Yazar Kuyumculuk ile güçlerini birleştiren Ariş Pırlanta, Giresunlu pırlanta severlere merhaba diyerek; zengin koleksiyonlarını ve birbirinden şık ürünlerini tüketicisiyle buluşturdu. Açılış için yapılan törene Belediye Başkanı Aytekin Şenliklioğlu, Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güzeliş, Ariş Pırlanta Genel Müdürü Hakan Ütebay, Resul Şahin ve Hacı Osman Şahin katıldı. Giresun Merkez Gazi Caddesi’nde açılan Ariş Pırlanta Yazar Kuyumculuk mağazası, Giresun ve çevresindeki tüm mücevher severlere hizmet verecek.

Güzeliş: “Giresun önem verdiğimiz bir lokasyon”

Yeni mağazalarını Giresun’da açmış olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını belirten Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, “Giresun uzun süredir olmak istediğimiz, önem verdiğimiz bir lokasyon. Yazar Kuyumculuk ile çok değer verdiğimiz bir iş ortaklığımız var. Birlikte büyümeye, güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Giresunlu mücevher severlerin markamıza olan sevgisinin ve güveninin de bilincindeyiz. Gerçek kalite doğru fiyat anlayışımız, zengin ürün seçeneklerimiz, yepyeni koleksiyonlar ve sürpriz fırsatlarımızla bu ilgiye biz de en güzel şekilde karşılık vereceğiz” dedi.

Yazar: “Güvenilir bir marka ile yola devam etmek istedik”

Ariş Pırlanta Giresun bayii Resul Yazar ise, “uzun yıllardır sektörün içindeydik. Giresun’da mağaza açma düşüncesi oluştuğunda pırlantada deneyimli, güvenilir ve ulusal bir markayla yola devam etmek istedik. Ariş Pırlanta’yı sektörden takip ediyorduk. Ariş yöneticileri ile görüşmelerimiz ve araştırmalarımız sonucunda en doğru seçimi yaptığımızı gördük. Hedefimiz Giresun’da mücevher denilince ilk akla gelen isim olmak. Giresun’da ürün çeşitliliğimizle, kalitemizle mücevher severlere hitap ederek pırlantayı insanların sosyal hayatında belirgin bir şekilde ön plana çıkarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.


Ariş Pırlanta hakkında

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

115 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.

Bilgi notu:

Ariş Pırlanta, bir çok ilke imza atarak sektöre yön vermiştir. Bu ilklerden bazıları:

İlk fiyat deklarasyonlu katalog ve basılı tanıtım materyalleri oluşturan marka

Yurtdışındaki mücevher fuarında montür konusunda Türkiye’yi temsil eden ilk firma

İlk e-ticaret sitesi (www.e-aris.com) açan marka

İlk mücevher defilesi (Sabancı Atlı Köşk) düzenleyen marka

İlk kişiye özel ve inovatif koleksiyonlar (Parmak İzi, Yaprak Koleksiyonları, Saç telinin ve dişin kullanıldığı Sachi ve Dishi koleksiyonları) sunan mücevher markası

Pırlantalı mücevheri garantili ve sertifikalı olarak satışa sunan ve 5C kuralını uygulamaya sokan ilk marka

Türkiye’yi pırlantanın üstün beyazı olarak bilinen D color ile tanıştıran ilk marka



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir