Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8441 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2021 - 08:52

Atık havuzu patlayan maden şirketinde incelemelerde bulundu

Büyüt
Küçült
Atık havuzu patlayan maden şirketinde incelemelerde

 

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın beraberindeki heyetle birlikte Şebinkarahisar ilçesinde bir maden şirketinin atık havuzunun patlamasıyla çevrede oluşan zarar nedeniyle bölgede incelemede bulundu. Ardından zarardan etkilenen Yedikardeşler Köyü’nde köy sakinleriyle bir araya geldi. Köylülerden ve maden şirketi yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Aydın, bu durumu bir iş kazası olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, devlet olarak çevre ve millet için ne yapılması gerekiyorsa yapıldığını ve takipçisi olduklarını söyledi.

Aydın, “İlçemizde uzun yıllardır işletilmekte olan maden işletmesinin atık sularının biriktirildiği havuzlardan birinde 10 gün önce heyelan sonucu sızıntı meydana gelmiştir. Olayla ilgili yerinde inceleme yaptık ve yetkililerden bilgi aldık. İstihdama, ekonomiye katkı sağlayan firma ve bölge insanımız bizim için önemlidir. Ancak her şeyden önce çevremiz ve insanlarımız gelir. Hem çevremizin hem de insanlarımızın zarar görmemesi için alınması gereken bütün tedbirleri devlet olarak alınıyor. Milletimiz gönlünü ferah tutsun. Hem çevrenin hem de vatandaşların zarar görmemesi için bütün tedbirler devlet olarak alınmakta ve takipler yapılmaktadır. Var olan zararlar varsa bunlar tespit edilecektir. Devletimiz ve firma yetkilileri olarak birlikte çalışıyoruz. Oluşturulmak istenilen birtakım spekülasyonlara kapılmamak gerekir" açıklamasında bulundu.

Milletvekili Aydın, daha sonra köylülerle maden sahasındaki incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir