Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6578 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2012 - 20:31

Bakan Bayraktar'ın Giresun Ziyareti

Büyüt
Küçült
Bakan Bayraktarın Giresun
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Giresun'da gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında, AK Parti Giresun İl Başkanlığı'na da konuk oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Giresun'da gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında, AK Parti Giresun İl Başkanlığı'na da konuk oldu.

 

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz Cuma günü çeşitli ziyaretler ile Şebinkarahisar Ceviz ve Kültür Festivali’ne katılmak üzere Giresun’a geldi. İlk olarak Giresun Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Bayraktar, burada bir süre Vali Dursun Ali Şahin ile görüştü.

 

Daha sonra ise Bakan Bayraktar, AK parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ile birlikte AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Parti binası girişinde AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Bayraktar, parti binasını gezdi, Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Modern ve çağdaş bir binayı AK Parti’ye kazandırmalarından dolayı Öztürk ve ekibine teşekkür eden Bakan Bayraktar, yine çalışmalarından dolayı kendilerine övgüler yağdırdı.

 

Bakan Bayraktar, burada yaptığı açıklamada, Giresun’da bulunmaktan duyduğu mutluğu belirtti.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı’nın Giresun’a verdikleri önemin altını çizen Bayraktar,”Bugün buraya, Sayın Canikli, Sayın geldi ve Tatlı’nın verdikleri bu önemi bilerek ve onların talepleri üzerine geldim”  diye konuştu.

 

Bayraktar,“Devletimiz Giresun’a son 9-10 yıldır çok büyük önem veriyor. Giresun ilimizin ihtiyaçları nelerdir, neler yapmalıyız, şuanda Giresun ne konumda bunu yerinde incelemek için buradayız. Bizde hem hükümet olarak hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Giresun’da derelerin ıslahı noktasında neler yapmamız lazım bunlarla ilgili bilgiler alıyoruz. Hem çevreye bağlı derelerin denizlerin temizlenmesi derelerin temizlenmesi, atık suların arıtılması, katı atıkların bertaraf edilmesi yönünde çalışmalarımız var. Bunlar hakkında bilgi alacağım. Buraya daha çok hizmet gelmesi için çalışacağız. Bende bu yörenin insanıyım. Bizim için Giresun’la Trabzon’un bir farkı yoktur. Beraberiz, bütünüz. O bakımdan da sorumluluğumuz biraz daha fazla. Bu yörenin vekiliyim. Şebinkarahisar ve Kümbete uğrayacağız hem de şenliklere katılacağız” dedi.

 

 AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk de yaptığı konuşmada, Bakan Bayraktar’ı Giresun’da ve parti binasında görmekten duyduğu mutluluğu belirtti.

 

Öztürk,“Sayın Bakanımız zaten daha önce TOKİ Başkanı olarak ülkemize çok güzel hizmetlerde bulundu ve bakanlığıyla da bu hizmetlere yeni bir ivme kazandırıyor. Türkiye’de özellikle depreme dayanıklı ve kentsel uygulama projesi anlamında yeni bir dönem başlatıldı. Bundan Sayın Bakanımız nezdinde Giresun’umuz da gerekli nasibi alacaktır” dedi.

Bakan Bayraktar, il başkanlığının ziyaretinin ardından Giresun Belediyesi’ne geçti. Burada Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu ile sohbet eden Bayraktar, daha sonra Dereli ilçesine bağlı Kümbet Yaylası’na geçti.

 

Burada Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış etkinliklerine katılan Bakan Bayraktar, karayolu ile Şebinkarahisar ilçesine geçti.

 

Şebinkarahisar ilçesinde yapılan Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali’ne katıldı.

Bakan Bayraktar, festivale katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Bakan Bayraktar’ın, Giresun etkinliklerine AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Ööztürk, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Karadere, İsmet Büyüktaş, Nihat Emiroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Damcı, İsmail Yıldız, Banu Aliustaoğlu, Ahmet Acar, Yusuf Taş, Yüksel Turhan, Mustafa Ayhan, Beytullah Kaygusuz, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin, İl Genel Meclis Üyesi Ali Osman Kasım ve teşkilat mensuplarımız katıldılar.

 

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir