Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3241 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2023 - 11:35

Bakan URALOĞLU Bulancak'ta İncelemelerde bulundu

Büyüt
Küçült
Bakan URALOĞLU Bulancakta İncelemelerde
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı URALOĞLU Bulancak'ta İncelemelerde bulundu

Bölgemizde, 9-11 Temmuz tarihlerinde meydana gelen yoğun yağışlar sonrası yaşanan sel ve su baskınlarında oluşan tahribat ve zararları yerinde incelemek için ilçemize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve heyeti Bulancak'ta incelemelerde bulundu.  

 

İncüvez deresi çevresinde oluşan tahribat ve zararlar hakkında Bakan Uraloğlu’na bilgilendirmelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “İlçemizde önceki yıllarda gerek dere yataklarında gerekse ilçe genelinde yağmur suyu giderlerinde yapılan çalışmalar neticesinde büyük bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, İlçe merkezinden geçen dereler üzerinde bulunan köprülerden kaynaklı sıkıntılara dikkat çekti. İncüvez deresinin taşması sonucu oluşan tahribatın hızla giderildiğini ve giderilmeye devam edildiği ifade eden Başkan Yakar, İncüvez, Karadere ve Bulancak Deresi köprülerinin yenilenerek, İncüvez deresi yatağında iyileştirme çalışması yapılması gerektiği iletti.

 

KÖPRÜLER YENİLENECEK

 

Bakan Uraloğlu’da, geçmişte yapılan çalışmaların tahribatı en aza indirdiğini ancak yeterli olmadığını, yapılacak ikame çalışmalarla gelecekte yaşanması muhtemel afetlerin önüne geçilebileceğini söyleyerek, İncüvez deresi ve diğer dereler üzerinde bulunan köprülerle ilgili çalışma yapılması talimatı verdi. İncelemelerin ardından geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Uraloğlu, zarar gören vatandaşlarla da tek tek ilgilenerek yaraların en kısa sürede sarılacağını ifade etti.

Bakan Uraloğlu'na ziyareti sırasında; Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz Kaymakamı ve Vekaleten Bulancak Kaymakamı Kezban Yerlikaya, Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk ve Selçuk Türkmen ile daire müdürleri hazır bulunarak eşlik ettiler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir