Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3501 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2023 - 10:50

BAKAN YARDIMCISI İNAN GİRESUN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyüt
Küçült
BAKAN YARDIMCISI İNAN GİRESUN’DA İNCELEMELERDE
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI İNAN GİRESUN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Giresun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile beraber incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, görevde bulunduğu 4 yıllık süreçte gerek Giresun’da hayata geçen gerekse geleceğe dönük yatırım projeleriyle ilgili olarak Bakan Yardımcısı İnan’ı bilgilendirdi.

Bakan Yardımcısı İnan, Başkan Şenlikoğlu ve beraberindeki heyet tarihi Özgürlük Yolunda devam eden yenileme çalışmalarını, Zeytinlik Semtindeki restorasyon çalışmalarını ve Bilgi Evlerinde devam eden yaz okulunda incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Giresun’da yaşanan değişim ve gelişimin gözle görüldüğüne dikkat çekerek, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu tebrik etti.

İnan, Giresun’a yapılması gereken bütün projelerin arkasında olduklarını belirterek, Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise Giresun’a ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’a teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir