Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6892 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2011 - 20:37

Basın Mensupları Vali Şahin'i Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Basın Mensupları  Vali Şahini Ziyaret
Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve bir grup basın mensupları Vali Şahin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Basın Mensupları  Vali Şahin'i Ziyaret Etti 
 

      Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve bir grup basın mensupları Vali Şahin'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

             Ziyarete Bayram’ın yanı sıra, Yeşilgiresun Gazetesi Haber Müdürü Cavit Özdemir, Anadolu Ajansı Giresun Temsilcisi Mehmet Ekizoğlu, İhlâs Haber Ajansı Temsilcisi Ahmet Bilge, gazeteci Gülizar Şenel ve Tempo TV Haber Müdürü Mustafa Demir ile kameraman Murat Uzun katıldı. 

      Ziyarette Giresun’un sorunları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.Basın mensuplarının Atatürk Stadyumundaki Basın Tribününün ilkel olduğunu dile getirmeleri üzerine Vali Şahin Basın Tribününün en iyi şekilde yeniden düzenleneceğini kaydetti. 

      Bir basın mensubunun ilkeleriniz nedir sorusuna Vali Şahin “ Doğruluktan ayrılmamak, her işi dürüst yapmak ve her zaman vatandaşın yanında olmak” karşılığını verdi.    

      Göreve başladığından bugüne kadar yaptığı işlerin sorulması  üzerine Vali Şahin, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti, Meslek Odaları ve çeşitli kuruluşlarla görüşerek Giresun’u daha iyi tanıdığını ve sorunlarını öğrendiğini belirtti. 

      Vali Şahin, Huzurevi ve Kadın sığınma evinin çarşamba günü  ihalesinin yapılacağını, Üniversite kampüs alanına 1000 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını, çöp sorununun çözümü için son aşamaya gelindiğini ve seçim sonrası ihalesinin yapılacağını, Güce içme suyunun hibe programında yapılması için görüşmelerde bulunduğu ve bu görüşmelerin olumlu geçtiği, Doğu Karadeniz Master Planı çerçevesinde Giresun-Ordu’nun güney kesimindeki bağlantı yolunun asfaltlanması için Ordu Valisi ile olumlu görüşmelerinin olduğunu ve yaylalarımızın turizme kazandırılması yönünde hafta sonu konakta bir toplantı düzenlediğini söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir