Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3127 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2023 - 14:30

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ANKARA ZİYARETLERİNDEN YİNE ELİ DOLU DÖNÜYOR

Büyüt
Küçült
BAÅžKAN ÅžENLÄ°KOÄžLU ANKARA ZÄ°YARETLERÄ°NDEN YÄ°NE ELÄ° DOLU

Giresun’a çok daha fazla destek ve yatırım alabilmek adına sürekli olarak bir ayağı Ankara’da bulunan Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, baÅŸkentte yine önemli ziyaretler gerçekleÅŸtirdi.

BaÅŸkan Aytekin ÅženlikoÄŸlu, Ankara temasları kapsamında ilk olarak Giresunlu hemÅŸehrileri olan Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve AFAD BaÅŸkanı Okay MemiÅŸ’e ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’ı ziyaret eden BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu, Müdür Ayyıldız ile karşılıklı görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunarak, Giresun’un huzur ve güvenliÄŸi yönünden durum deÄŸerlendirmesini gerçekleÅŸtirdi.

FIRTINA AFETİ SONRASI HASARLARA AFAD DESTEĞİ

ÅženlikoÄŸlu, ardından AFAD BaÅŸkanı Okay MemiÅŸ ile yaptığı görüÅŸmede ise, yakın zamanda yaÅŸanan fırtınadan dolayı Giresun’da önemli ölçüde hasarlar meydana geldiÄŸini ve vatandaÅŸların maÄŸduriyet yaÅŸadığını anlatarak, AFAD aracılığıyla destek talebinde bulundu. Genel Müdür Okay MemiÅŸ ise bu konuda gerekli desteÄŸin saÄŸlanacağını ifade etti.

BAÅžKAN ÅžENLÄ°KOÄžLU’NDAN MÜJDE: PLAJLAR BÖLGESÄ° Ä°KÄ°NCÄ° ETAP PROJESÄ° YAPIM Ä°HALESÄ° YENÄ° YILDA

Belediye BaÅŸkanı ÅženlikoÄŸlu, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve Ä°ÅŸletmeler Genel Müdürü NeÅŸe Çıldır'ı ziyaret etti. ÅženlikoÄŸlu bu görüÅŸmede, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediye tarafından iÅŸbirliÄŸi içerisinde yapılacak olan Plajlar Bölgesi 2. Etap projesinin yapım ihalesinin 2024 yılı baÅŸlarında yapılacağının müjdesini verdi.

BAÅžKAN ÅžENLÄ°KOÄžLU: “TÜM MESAÄ°MÄ°Z GÄ°RESUN’UMUZ Ä°ÇÄ°N”

BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu, Giresun’a deÄŸer katmaya devam ettiklerini belirterek, “Tüm mesaimizi Giresun’umuz için harcıyoruz. Ankara’da ÅŸehrimiz için yoÄŸun görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirdik. Giresun’umuzun her alanda çıtasını daha da yükseltecek önemli adımlar atıyor, hem kendi imkânlarımızla hem de aldığımız önemli kamu yatırımı destekleriyle ÅŸehrimize deÄŸer katıyoruz. Åžehrimize olan ilgi ve destekleri için baÅŸta CumhurbaÅŸkanımız Sn. Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere, Sn. Ayyıldız'a, Sn. MemiÅŸ'e ve Sn. Çıldır'a Giresunlu hemÅŸerilerimiz adına ÅŸükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

DiÄŸer yandan Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, AFAD BaÅŸkanı MemiÅŸ ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve Ä°ÅŸletmeler Genel Müdürü Çıldır, BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu’nun ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını belirterek, Giresunlu vatandaÅŸlara selamlarını iletti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir