Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7982 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   07 Kasım 2023 - 20:42

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE

“ÅžEHRÄ°MÄ°ZDE YÜRÜTTÜÄžÜMÜZ HÄ°ZMET ODAKLI HER PROJENÄ°N TAKÄ°PÇÄ°SÄ°YÄ°Z”

 

Giresun’a kazandırdığı projeleri ve sahada gerçekleÅŸtirdiÄŸi çalışmaları vatandaÅŸlar tarafından ilgi ve beÄŸeniyle takip edilen Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, belediye ekipleri tarafından ÅŸehrin dört bir yanında devam eden saha çalışmalarını yerinde denetledi.

BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu, incelemeleri sırasında canla baÅŸla çalışan ekiplere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgi aldı ve gerekli noktalarda talimatlar verdi.

BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu saha ziyaretleri kapsamında ilk olarak daha önce Pazar Caddesi, Nihatbey Caddesi ve Fatih Caddesi’nde gerçekleÅŸtirilen “Prestij Cadde” projesi konseptinde dördüncü cadde olacak Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi yenileme çalışmalarını inceledi.

Ardından ÅŸehrin merkezinde bulunan, yenileme ve güzelleÅŸtirme çalışmaları devam eden Özgürlük Yolu projesini yerinde inceleyen ÅženlikoÄŸlu, son olarak ise vatandaÅŸların konforlu ulaşımlarını saÄŸlamak adına ÅŸehir genelinde devam eden asfalt seferberliÄŸi kapsamında Gedikkaya Mahallesi’nde iki noktada devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Başkan Şenlikoğlu, incelemeleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, durmaksızın çalışarak, yeni eser ve hizmetleri vatandaÅŸlarla buluÅŸturmaya devam ettiklerini belirterek: "Havaların güzelleÅŸmesiyle birlikte saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek birim müdürlerimizden bilgiler aldık. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız. Ayrıca bu güzel havada hemÅŸehrilerimizle sohbet imkanı bulmanın da ayrı mutluluÄŸunu yaÅŸadık. Onların destekleriyle Giresun’umuza layıkıyla hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir