Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3682 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2023 - 00:10

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN KADİR GECESİ MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN KADİR GECESİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında, mübarek gün ve gecelerin ruh ve gönül dünyasını aydınlatan müstesna günler olduğunu dile getirdi.

Mesajında, Kadir Gecesi’nin dinimizce bin aydan daha hayırlı bir gece olarak kıymetlendirildiğini belirten Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti: “Kur’an-ı Kerim'in inmeye başladığı Ramazan ayının 26. gecesi olan Kadir Gecesiyle Ramazan ayının manevi doruğuna erişeceğiz. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olması; Kadir Gecesi'ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliktir. İnsanları derin bir iç muhasebe yapmaya sevk eden bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsuru olan saygı ve sevginin bu gecede yüreklerde büyüyeceğine inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Giresunlu hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir