Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4521 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2023 - 08:41

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Büyüt
Küçült
BELEDİYE MECLİSİ

Giresun Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem maddeleri okunup karara bağlanırken, bazı maddeler için ise komisyonların ek süre isteği kabul edildi.

Şehir içi dolmuş kooperatiflerinin zam talebini görüşen mecliste; şehir içi yolcu taşıma ücretleri sivil 14,00 TL’ye, öğrenci 10,00 TL’ye, Samanlıkkıranı, Kayadibi, Besat ve Camili dolmuş taşıma ücretleri ise sivil 16,00 TL’ye, öğrenci 10,00 TL’ye yükseltildi.

Şehir içi özel halk otobüsü yolcu taşıma ücretleri ise sivil 10,00.TL, öğrenci 7,00 TL olarak belirlendi.

Diğer yandan, mecliste servis ücretleri de belirlendi.

Buna göre; şehir merkezine öğrenci taşıma ücretleri ilköğretim okulları için 800 TL, liseler için 800 TL, Bulancak Anadolu Lisesi ile Keşap Anadolu Lisesi için 900 TL, İlköğretim, Kreş ve Anaokuluna giden öğrenciler için yardımcı personellerin ise belirtilen ilköğretim tarifesine ek 100 TL olarak uygulanmasına karar verildi.

 

BÜTÇEYE EK ÖDENEK

 

Belediye Meclisinde, belediyenin 750 Milyon TL olan 2023 yılı bütçesine 380 Milyon TL ek ödenek konulması da oy çokluğuyla kabul edildi.

Bir sonraki toplantının ise 4 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir