Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1541 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2024 - 11:07

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Büyüt
Küçült
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI

Giresun Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, bazı maddeler için ise ilgili komisyonların ek süre talebi kabul edildi.

Belediye Başkanı Fuat Köse oturumun başlangıcında yaptığı konuşmada, İsrail’in Filistin halkına yönelik yürüttüğü insanlık dışı saldırıları kınadığını bildirdi.

Başkan Köse, geçtiğimiz hafta Türkiye Belediyeler Birliği genel kuruluna katıldığını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun birliğin yeni başkanı olduğunu belirterek, İmamoğlu’nu tebrik etti.

Köse, Türkiye Tarihi Kentler Birliği toplantısına da iştirak ettiğini ve burada da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başkan seçildiğini belirterek, Yavaş’a da tebriklerini iletti.

Toplantıda, Giresun Belediyesi’nin Ülper Köyünde bulunan 13006 m2 ve 18527 m2 iki parseline belediyenin beton santrali, konkasör tesisi ve asfalt plenti kurulması için parsel mülkiyetlerinin 25 yıllığına Giresun Belediyesi iştiraki olan Gir-Bel Şirketine tahsis edilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki oturumun ise 3 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir