Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2681 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2023 - 01:02

BİLGİ EVLERİMİZDE YENİ DÖNEM KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Büyüt
Küçült
BİLGİ EVLERİMİZDE YENİ DÖNEM KAYITLARIMIZ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; “BİLGİ EVLERİMİZ ÇOCUK VE GENÇLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ EĞİTİMLER VERİYOR”

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun en değerlilerimiz için Giresun’umuza kazandırdığı Bilgi Evleri’nde yeni dönem kayıtları başladı.

Geçtiğimiz 4 yılda şehrimize kazandırılan Aksu, Kumyalı ve Çıtlakkale Bilgi Evlerinde atölye eğitimi görmek isteyen öğrenciler, 4 – 30 Eylül tarihleri arasında Bilgi Evlerine giderek kayıtlarını yaptırabilecek.

Bilgi Evleri’nde öğrenciler bilgiye daha kolay ulaşıyor, kendilerini geliştirme imkanı bularak boş zamanlarını değerlendiriyor.

Teknolojiye daha hızlı ulaşan çocuklar ve gençler Bilgi Evleri’nde kitap okuma alışkanlığı da kazanarak, ders çalışma imkanlarından da yararlanıyor.

Yıl boyunca robotik kodlama, bilişim internet, ebru, kağıt sanatları, eva tasarım, resim, sulu boya, edep atölyesi, akıl zeka oyunları, satranç, drama, sokak oyunları, piyanı, gitar, bağlama, kemençe, keman, halk oyunları ve fikir atölyesi faaliyetleri uygulanıyor.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; “GÖSTERİLEN İLGİDEN MUTLUYUZ”

Şehrin en değerlilerine böylesi bir projeyi hayata geçirmekten oldukça mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yıl boyunca öğrencilerin atölyeler aracılığıyla daha fazla bilgiye ulaştığını kaydetti.

Başkan Şenlikoğlu, “Bilgi Evlerimize gösterilen ilgi ve memnuniyet bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Geçtiğimiz 4 yıl boyunca binlerce öğrencimizi Bilgi Evlerimizde ağırladık. Bilgi Evlerimiz çocuk ve gençlerimize çok önemli eğitimler veriyor. Öğrencilerimiz kitap okuyup, ders çalışıp, dersleri için gerekli olacak birçok bilgiye buradan ulaşabiliyor. Buraya gelen her öğrencimizi, kendi çocuğumuz gibi görüp ona göre eğitip donatıyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Yeni dönemde de çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgi evlerimize bekliyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir