Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2821 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   10 AÄŸustos 2023 - 17:01

BÄ°LGÄ° EVLERÄ°NDE DOLU DOLU YAZ ETKÄ°NLÄ°KLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR

Büyüt
Küçült
BÄ°LGÄ° EVLERÄ°NDE DOLU DOLU YAZ ETKÄ°NLÄ°KLERÄ° DEVAM

ÅžEHRÄ°MÄ°ZÄ°N EN KIYMETLÄ°LERÄ° TATÄ°LDE DE BÄ°LGÄ° EVLERÄ°MÄ°ZDE EÄžLENEREK ÖÄžRENÄ°YOR

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu’nun ayrıca önem verdiÄŸi projelerden biri olan Bilgi Evleri’nde okulların kapanması ile birlikte planlanan Yaz Okulları’nda öÄŸrencilere nitelikli zaman geçirmeleri için çeÅŸitli konularda etkinlikler ve atölyeler gerçekleÅŸtiriliyor. KurulduÄŸu günden bugüne binlerce öÄŸrencinin okul dışındaki vakitlerini deÄŸerlendirmesine imkan saÄŸlayan Giresun Belediyesi Bilgi Evleri’nde dolu dolu yaz etkinlikleri hızla devam ediyor.

Aksu Bilgi Evi, Çıtlakkale Bilgi Evi ve Kumyalı Bilgi Evi’nde devam eden yaz okulu etkinliklerinde, öÄŸrenciler bilim, sanat, spor, kültür gibi alanlarda ilgi ve yeteneklerini geliÅŸtirmeleri üzerinde duruluyor.

ÇeÅŸitli yaÅŸ gruplarındaki öÄŸrencilerin sosyal becerilerini güçlendirmeleri için grup etkinlikleri, takım oyunları ve sosyal sorumluluk projeleri gibi aktiviteler gerçekleÅŸtiriliyor.

Okulların kapanması ile baÅŸlayan Giresun Belediyesi Bilgi Evi Yaz Okulları etkinlik planında; bilgi yarışması, satranç turnuvası, masa tenisi, münazara yarışması, geleneksel oyunlar yarışmalar, akıl zeka oyunları turnuvası, dondurma ÅŸenliÄŸi, çocuk sineması, futbol okulu, çocuk tiyatrosu, yazar buluÅŸması, sokak oyunları, temel resim, seramik, eva tasarım, satranç, ebru, kağıt sanatları, taÅŸ boyama, akıl zeka oyunları ve çeÅŸitli gezi programları gibi etkinlikler gerçekleÅŸtiriliyor.

Çocukların bu etkinliklerden en iyi ÅŸekilde yararlanabilmesi için Bilgi Evleri eÄŸitmenleri tarafından özel eÄŸitim programları da hazırlanırken, yaz etkinliklerinden yararlanmak isteyen öÄŸrencilerin kendilerine en yakın Bilgi Evlerine giderek kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, hedeflerinin öÄŸrencileri öÄŸrenirken eÄŸlendirmek, eÄŸitim aÅŸamasında sıkılmamalarını saÄŸlamak olduÄŸunu ve yaz okullarını renklendirmeye devam edeceklerini vurgulayarak: “Åžehrimize kazandırdığımız Bilgi Evlerimizde gerçekleÅŸtirilen yaz okulumuzda çocuklarımızın bilgi, beceri ve yetenekleri doÄŸrultusunda kendini geliÅŸtirmesi, eÄŸlenerek öÄŸrenmesi ve yaz tatilini verimli bir ÅŸekilde deÄŸerlendirmesine olanak saÄŸlıyoruz. Bilgi Evlerimizi nitelikli vakit geçirmek üzere dolduran tüm öÄŸrencilerimize sevgilerimi ve ailelerine selamlarımı iletiyorum. Åžehrimizin en kıymetlilerinin bu alanlarımızda geçirdiÄŸi zamanlar bizler ve çocuklarımız için çok deÄŸerli. GeleceÄŸimizin teminatı çocuklarımızın nitelikli vakit geçirmeleri adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir