Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9822 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2011 - 20:54

Bolulu Hasan Usta 141. Şubesini Giresun'da açtı.

Büyüt
Küçült
Bolulu Hasan Usta 141. Şubesini Giresunda
Sütlü tatlı ürünlerinde Türkiye'de önde gelen meşhur markası Bolulu Hasan Usta, Giresun'a şube açarak Karadeniz Bölgesi'nde de adını duyurdu.

Bolulu Hasan Usta 141. Şubesini Giresun'da açtı.

Sütlü tatlı ürünlerinde Türkiye'de önde gelen meşhur markası Bolulu Hasan Usta, Giresun'a şube açarak Karadeniz Bölgesi'nde de adını duyurdu.

Türkiye genelinde geniş şube ağı ile süt tatlılarını damak zevkine sunan Bolulu Hasan Usta Giresun Şubesi işletme sahibi Tevfik Gül ve Recep şahin tarafından Osmanağa Caddesi üzerinde Çarıkçı Otel altında hizmete girdi. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Bolulu Hasan Usta Süt tatlıları vatandaşlardan tam not aldı.

Türkiye'nin ilk tatlı fabrikasını İzmir'e kurduğunu ifade eden Bolulu Hasan Usta'nın mimari Hasan Nazmi Gürgönül, " Fabrika zaman içinde son teknoloji pastörize süt ünitesi, otomatik pişirme kazanları, otomatik doldurma üniteleri, otomatik üst kapatma, tam otomatik dondurma üniteleri ve benzeri otomasyonlar ile tamamen el değmeden son derece 24 saat hijyenik şartlarda üretilen bir tesis haline gelmiştir. "dedi. Katkı maddesi kullanılmayan tatlıların ileri teknoloji kullandıklarının altını çizen Hasan Nazmi Gürgönül,"Tek noktadan bu üretim lezzet ve özelliğini hiçbir şekilde kaybetmeden frigorafik araç filosu ile 141 bayisine sevenleri ile buluşturmayı devam edeceğini" söyledi.

Bolulu Hasan Usta Giresun Şubesi Osmanağa Caddesi'ndeki açılış törenine Giresun Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkan vekili Hayati Tökez, Müftü Necati Akkuş, Giresun Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak, Giresun 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Durmuş Karaçalı, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara, GİMDER Başkanı Fikret Öztürk, Hekim Süt Genel Müdürü Murat Bayrak, Bolulu Hasan Usta'nın sahibi Hasan Nazmi Gürgönül ve halkla ilişkiler müdürü Fatih Akpınar ile davetliler katıldı.

Süt tatlıları üzerine Türkiye'de bir marka haline gelen ve çok sayıda ilde şubesi bulunan Bolulu Hasan Usta Tatlıları'nın Giresun Şubesi, Giresunlu girişimciler tarafından açıldı. Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları Mağazası'nın işletmecisi Tevfik Gül tüm Giresunluları BHU farkını yaşamaya davet etti. Evlere ve işyerlerine tatlı servisi yaptıklarını ifade eden Tevfik Gül "Tatlı servisinin ücretsiz olduğunu, paket servis için 4444 248 numaralı telefondan tüm vatandaşların kendilerine ulaşacağını" söyledi.

Tevfik Gül "Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları'nın Giresun Şubesi'ndeki mağazasında Çilekli muhallebi, light muhallebi, aşure, keçi sütünden dondurma, ekmek, kadayıfı, fırın sütlaç, güllaç, keşkül, kazandibi, profiterol, tavukgöğsü, şekerpare, ürünler yer alacağını ifade etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir