Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15381 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Ekim 2020 - 11:48

Bulancaklı bisikletçilerden Yason Burnu turu

Büyüt
Küçült
Bulancaklı bisikletçilerden Yason Burnu

 

Türkiye’nin her yerinde ortak çağrıyla harekete geçen bisiklet toplulukları Pazar günü gerçekleştirilen turlarla, bisikletli ölümlerine dikkat çektiler. Giresun ve Ordu’dan da birçok bisiklet topluluğu bu çağrıya katılarak sürüşler gerçekleştirdiler. Bulancak Bisiklet Topluluğu üyeleri de, Yason Burnuna tur düzenlediler.

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri; Selami Daban, Zafer Çamaltı, Haşim Efe Azder, Ömer Kaan Albayrak, Berkant Himtaş, Can Tiryaki ve Murat Emecen’in katıldığı 140 km’lik Yason turunu değerlendiren BBT üyelerinden Bisiklet Antrenörü Selami Daban, “Yaklaşık 12 saat süren uzun ve zorlu bir tur oldu. Her geçen gün artan bisiklet kullanımı ve trafikte bisiklet kullanımı ile beraber, bisikletli ölümleri de artmaktadır. Trafikte bizde varız farkındalığı oluşturmak için tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen turlara/turumuza katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu etkinliklerle bisiklet bilincinin oluşacağını ve bisikletli ölümlerinin azalacağını umuyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir