Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4621 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2022 - 17:42

Çamoluk Off-Road tutkunları Çamoluk’ta kar safarisi yaptı

Büyüt
Küçült
Çamoluk Off-Road tutkunları Çamoluk’ta kar safarisi

 

İstanbul’dan Çamoluk’a giden Çamoluk Off-Road ekibi, memleketlerinde unutulmaz anlar yaşadılar. İlk kez yapılan organizasyon, Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında tekrarlanacak.

Giresun’un Çamoluk ilçesine giden İstanbul Çamoluk Off- Road ekibi, Giresun’dan katılan off -Road ekibiyle birlikte iki günlük etkinlikte Çamoluk’ta unutulmayacak anlar yaşadı.

İstanbul’dan Giresun’un Çamoluk ilçesine gelen Çamoluk Off – Road ekibi karla kaplı dağlarda safari yapmak için yola çıktı. Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu ve kimsenin geçmediği yollarda ilerleyen ekip, yaşadıkları anları ise saniye saniye görüntüledi. Kahvaltı ve yemeklerini yaylalarda ve piknik alanlarında kendileri hazırlayıp kar yağışı altında isli demlikte çaylarını içtiler.

Zor şartlar altında, Çamoluk yaylalarını gezen Off –Road ekibin içerisinde bulunan ve organizasyonu yapan Çamoluk Haber’in imtiyaz sahibi ve Giresun Medya Platformu Başkan yardımcısı Kazım Karaçoban, canlı yayınlar yaparak Çamoluk dışında bulunan hemşehrilerine an be an yaşananları aktardı.

Kazım Karçoban, Şebinkarahisar Haber Merkezi (Şebingündem) Haber’e yaptığı açıklamasında, “İlk defa düzenlediğimiz iki günlük Çamoluk etkinliğimizde unutulamayacak anlar yaşadık. Çamoluk off – road ekibinde bulunan genç kardeşlerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Allah kısmet ederse bu etkinliğimizi Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında devam ettireceğiz. Gençlerimizin, doğamızı, kültürümüzü ve tarihimizi görerek yaşamalarını istiyoruz. Buradan etkinliğimize İstanbul ve Giresun’dan katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir