Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6730 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2011 - 19:11

Çanakçı' da Mutlu Tatil.

Büyüt
Küçült
Çanakçı da Mutlu
Giresun Çanakçı İlçesinde öğrenciler yaz tatiline mutlu giriyor.

        Çanakçı' da Mutlu Tatil.
 

        Giresun Çanakçı İlçesinde öğrenciler yaz tatiline mutlu giriyor.

         2011 yılı Eğitim ve Öğretim yılı sona ererken Çanakçının Karabörk ve Deregözü İlköğretim okullarında okuyan 250 öğrenciye yaz dönemi için giysi yardımında bulunuldu.

         ‘’Gülen Öğrenci Kampanyası’’ kapsamında düzenlenen yardımlar Şaban Kutlu tarafından bizzat okul öğrencilerine dağıtılarak bu öğretim yılının son aşaması tamamlandı.

İstanbul’da bulunan bir giyim firmasının sağlamış olduğu 250 adet giyim eşyasının dağıtımını yapan ŞabanKutlu 1011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ayından başlamak üzere birçok eğitim amaçlı yardımı bölgeye ulaştıracaklarını belirtti.

           Çanakçı İlçesi kırsal alanında yer alan Karabörk ve Deregözü İlköğretim Okullarında daha öncede birçok değişik eğitim yardımında bulunan Şaban Kutlu, herkesin bu sevince ortak olmasını isteyerek, bölge insanını duyarlı olmaya davet etti.

            Başta siyasiler olmak üzere birçok kişinin oy istemek için bölgeyi karış karış gezmelerine karşın tek bir kişinin okulların kapısından içeri girerek burada ki sorunları görmekten kaçındığını da ifade eden Şaban Kutlu, maalesef on beş bin nüfuslu Çanakçı İlçesinin söz verilmesine rağmen 7-24 sağlık hizmetine dahi layık görülmezken, eğiitim kurumlarının da durumlarının pek iç açıcı olmadığını vurguladı. 

Haber ve Resim İbrahim Cırıt



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir