Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6746 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2011 - 18:35

ÇED Raporunda ''kuru'' gösterilen derede boğuluyordu!

Büyüt
Küçült
ÇED Raporunda kuru gösterilen derede
Miting Komite Başkanı Faik Tahmaz, kuruduğu ileri sürülen derede, ÇED Raporunu eline alarak basın toplantısı düzenledi. Ayakkabısını çıkararak dereye giren Tahmaz, suyun şiddetine dayanamadı. Dengesini kaybederek suya düşen Tahmaz, ıslanmasına rağmen basın açıklamasına devam etti.

ÇED Raporunda ''kuru'' gösterilen derede boğuluyordu!

Miting Komite Başkanı Faik Tahmaz,  kuruduğu ileri sürülen derede, ÇED Raporunu eline alarak basın toplantısı düzenledi. Ayakkabısını çıkararak dereye giren Tahmaz,  suyun şiddetine dayanamadı. Dengesini kaybederek suya düşen Tahmaz, ıslanmasına rağmen basın açıklamasına devam etti.

Giresun’un Görele İlçesi Çavuşlu Beldesi’nde yapılması planlanan Çöp Toplama Merkezi için hazırlanan ÇED Raporu’nun gerçeği yansıtmadığını ileri süren Komite Başkanı Faik Tahmaz, raporda kuru olarak belirtilen derede basın toplantısı düzenledi.

Tahmaz, basın toplantısında daha inandırıcı olsun diye derenin içine girdi. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardı. Su şiddetli akıyordu. Suyun şiddetine dayanamayan Miting Düzenleme Komitesi Başkanı Tahmaz,  dengesini kaybederek suya düştü.

Tamamen ıslanmasına rağmen basın açıklamasını yarıda kesmeyen Tahmaz, dereden çıkmadan açıklamasını sürdürdü. Tahmaz şunları söyledi: “İşte görüyorsunuz.. Şu elimdeki ÇED Raporunda bu derenin kuru ve küçük olduğunu yazmışlar. Bu raporu yazanlar, derenin doğupta geldiği yeri bilmiyorlar. Su o kadar şiddetli akıyor ki, bir ara beni alıp götürecek zannettim. Bu derenin geçtiği güzelim araziyi çöplerle kirletmek istiyorlar. Buna asla razı gelemeyiz,” (alikayahaber@gmail.com)

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir