Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3161 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Mart 2023 - 17:18

CİVELEKOĞLU’NDAN MUHALEFETE TEŞEKKÜR

Büyüt
Küçült
CİVELEKOĞLU’NDAN MUHALEFETE

“SİZ OLMASAYDINIZ BİZ NE YAPARDIK”

 Giresun Belediyesi’nin şehrimizin köklü firmalarından GİSMAP ve rahmetli Kenan Yavuz’un ailesi ile işbirliği içinde Giresun’a kazandırdığı üst geçit engelli asansör hizmetinin muhalefet parti temsilcilerinin hazmedemediğini belirten AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, kendilerinin araştırma ve bilgi sahibi olmadan karalama kampanyası yaptıklarını kaydetti.

 Civelekoğlu, Gelecek Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Halil Küpeli’nin, ‘Söz vermekle belediye yönetilmiyor’ açıklamasına sert çıktı.

 Muhalefetin tek işinin yalan yanlış olduğunu ifade eden Civelekoğlu, “Açıklama yapmadan veya bir ithamda bulunmadan sebebi araştırılmalı. Araştırılmadıysa da muhataplarına sorulmalı. Tabi bizim muhalefet parti temsilcilerimiz karalama kampanyası yapalım da nasıl yaparsak yapalım mantığı ile hareket ediyor. Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu, mekanik olarak yapımı tamamlanan engelli asansörlerinin bulunduğu üst geçitte hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür plaketi takdim etmişti. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde, ilimizin köklü firmalarından GİSMAP ve rahmetli Kenan Yavuz hayrına ailesi tarafından yaptırılan engelli asansörlerinin şuan itibariyle herhangi bir eksiği ya da arızası yoktur. Ancak asansörlerin aktif olabilmesi için gerekli incelemelerin yapılması, üst geçit asansör prosedürünün tamamen tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu yazışmalar ivedilikle bitmiş olup, asansör bakım ve sözleşmesi yapan asansör firmasına uluslararası standartlara uygunluğu ve gerekli kontrolleri için başvuru yapılmış, onaylandıktan sonra da kısa zamanda hizmete açılacaktır. İnşallah bu hafta üst geçit engelli asansörleri Uluslararası Belgelendirme firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın mühendisleri tarafından yapılacak kontrol sonrası verilecek uygunluk belgesiyle faaliyete geçecek. Karadeniz sahil yolunun açılmasından 15 yıl sonra Giresun için bir ilk olan ve şehrimizin ihtiyacını giderecek bu proje üzerinden siyaset yapmak çok üzücü bir durum. Belediyemizin şehrimize kazandırdıklarını Giresun halkımız iyi biliyor. Bu yalan yanlış muhalefetin de notunu inşallah 14 Mayıs’ta insanımız verecektir. Engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun, bu önemli çalışma inşallah şehrimizin diğer bölgelerinde de uygulanacak.” dedi.

 Civelekoğlu son olarak, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun dört yıllık süreçte Giresun’a 2 Milyar TL’yi aşkın bir yatırım kazandırdığını belirterek, “Bu vesileyle başkanımıza da hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir