Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3241 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2023 - 12:02

CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

Büyüt
Küçült
CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILI KUTLU

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda: “Millet olmak, tek ses ve tek yürek olmak demektir” dedi.

Başkan Şenlikoğlu mesajında, Cumhuriyetin 100. yılına ulaşmanın büyük coşkusu, gururu ve heyecanının yaşandığını dile getirerek: “Bir asrı geride bırakırken, Cumhuriyetimizin sağlam temellerinden aldığımız güçle, Cumhuriyet ideallerini yaşatmak adına ilk günkü kadar hevesliyiz. 100 yıldır ışığımız olan Cumhuriyetimiz, ülkemizi aydınlatmaya devam edecektir.” vurgusunu yaparak şunları kaydetti: “Milletimiz; cesaret, fedakârlık ve iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bütün dünyaya her zaman gösterdi ve gerektiğinde tekrar göstermeye hazırdır. Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir. Millet egemenliğinin kendisi olan bu büyük zafer büyük mücadele örnekleri sergilenerek kazanılmıştır. İşgal edilen ülkeyi düşmandan kurtarmak için canlarını siper eden vatan evlatlarının zaferidir. Cumhuriyetin 100. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edebilmemiz hep birlikte geleceğe umutla bakabilmemiz için, gençlerimize çocuklarımıza Cumhuriyetin değerlerini, büyük Türk milletinin bir ferdi olmanın şerefini ve kıymetini en güzel şekilde ifade etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bize miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi Pazar günü 18.45’te başlayacak olan Cumhuriyet'in muhafızı Giresun 42. ve 47. Alayların Ruhu ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı yürüyüşüne bekliyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir