Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5726 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2011 - 21:34

Deniz Yıldızı İle Gülmeyen Yüzler Gülüyor

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı  İle Gülmeyen Yüzler
Giresun'daki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneği'nin çalışmalarına Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in eşi Melahat Şahin'de katıldı.

Deniz Yıldızı  İle Gülmeyen Yüzler Gülüyor

Giresun'daki yoksul insanlarımızın umudu haline gelen Deniz Yıldızı Derneği'nin çalışmalarına Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in eşi Melahat Şahin'de katıldı.

Dernek yöneticileri ve Melahat Şahin’in ilk ziyareti Kaya dibi Mahallesi’nde 5 çocuğuyla zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye oldu. İhtiyaç sahibi aile, yaklaşık 2 ay önce dernek yönetimi ve Bayan Şahin tarafından ziyaret edilmişti. İlk ziyarette çocuklara ve annenin yaşantısına çok üzülen Bayan Şahin bu ailenin sıkıntılarına hemen müdahale ederek ailenin eviyle ilgili onarımları yaptırdıktan sonra aileye mobilya ve gıda konusunda da yardımda bulundu.

Diğer ziyaret ise Piraziz İlçesi’nin Balçıklı ve Güney Köyleri’ne yapıldı. Dernek yöneticileri, Giresun Valisi’nin eşi Melahat Şahin ve Azaklıoğlu Vakfı  Başkanı Necati Bay’ın katıldığı ziyaretlerde, ihtiyaç  sahibi ailelerin sıkıntıları birebir görüldü.

Bir anne iki kızıyla birlikte yaklaşık 3 metre kare yerde yaşamaya çalışıyorlardı. 4 yıl önce eşi tarafından terkedilen Güllü Âşık, evi de yanınca yaşam şartları 2 çocuğu ile birlikte daha da zorlaştı. Yangında yeşil kartı da yanan Güllü Âşık, sağlık hizmetlerinden de yararlanamıyor. Bayan Aşık; “Çocuklarımın hiçbir ihtiyacını karşılayamıyorum. Tek yapabildiğim yaşadığımız sıkıntılardan dolayı geceleri ağlamak. Yardımseverlerden 2 odalı bir ev istiyorum” dedi. Bayan Şahin ise; “Yardımsever kişiler ve kurumların bu tür konularda duyarlı olmasını bekliyorum” dedi. Ayrıca Bayan şahin bu aileye ev yapma sözü verdi.

Gördüğü manzaralara inanamayan Bayan Şahin ve Azaklıoğlu Vakfı Başkanı Necati Bay, hem şaşırdılar hem de çok üzüldüler.  Kendilerinin de üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirten ziyaretçiler bir an önce bu annemizin elinden tutulması gerektiğini belirttiler.

Başkan Emine Acar ise; “İlimizdeki yokluğu ve yoksulluğu paylaşan Melahat Şahin ve Azaklıoğlu Vakfı  Necati Bay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 3 metrekarede 2 çocuğuyla yaşamaya çalışan bu anne ne ilk ne de son muhtaç ailemiz olacak. Yardımsever insanlarımız ilgi ve desteklerini esirgemediği sürece biz Deniz Yıldızı Derneği de köprü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Fatma Uğurlu

www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir