Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7952 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Temmuz 2011 - 19:09

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar Üçüz Bebekleri Ziyaret Etti.

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar Üçüz Bebekleri Ziyaret
Yaklaşan ramazan öncesi ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar bu kez de üçüz bebekler Caner, cesur ve Cansu'yu ziyaret etti.

DENİZ YILDIZI DERNEĞİ BAŞKANI EMİNE ACAR

ÜÇÜZ BEBEKLERİ  ZİYARET ETTİ. 

    Yaklaşan ramazan öncesi ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar bu kez de üçüz bebekler Caner, cesur ve Cansu'yu ziyaret etti.

     Her yıl olduğu gibi bu yıl da derneğe ulaşamayan gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımızın ramazan gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçe ve köy ziyaretlerine devam eden Deniz Yıldızı Derneği dün Dereli ilçemizi ve köylerindeki gerçek ihtiyaç sahiplerini ziyaret eden dernek yöneticileri bir yandan ramazan gıdası ve giysi ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Önce Yüce Köyüne oradan Çal köyüne sonra Dereli merkezdeki aileleri ziyaret ettikten sonra Eğrianbar Köyüne çıkarak oradaki  ihtiyaç sahiplerini inceleyip akşam şehre döndüler. Başkan Acar daha önce de yardımcı olmaya çalıştığı ailelerden üçüz bebekleri de ziyaret etti. Asgari ücretle çalışan bir ailenin ilk bebekleri olan Cesur, Caner ve Cansu üçüzler anne ve babalarını çok sevindirdiği gibi biraz da sıkıntıya koymuşlar. Bir bebeğe bir mama alırken şimdi üç mama alıyorlar, bir bebeğe bir bez alınırken şimdi üç bez alıyorlar. Babanın geliri kira dahil mama ve üçüzlerin bezlerine yetmiyor. Aile de bir yandan üçüz bebeklerin mutluluğunu yaşarken diğer yandan da geçim sıkıntılarına katlanmaya çalışıyor.

  Yaklaşan ramazan öncesi Dereli ilçemizin ilçe merkezi ve köylerindeki derneğe ulaşamayan gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımızın ramazan gıdası  ve giysi konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ziyarette bulunun başkan Emine Acar,  her gittiğimiz ailede farklı hayatlarla karşılaşıyoruz. Her insanın, her ailenin ihtiyaçları ve çözümsüzlükleri farklı. Üçüzlerine mama ve bez almak güçlük çeken bu genç anne ve babaya bu zor günlerinde; onlara büyüklük yapalım ve bir yardım eli de biz uzatalım, bu üçüz bebeklerin geleceğinde bizlerin de bir bardak suyuolsun dedi. 15.07.2011




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir