Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5748 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Ağustos 2011 - 11:37

Deniz Yıldızı Derneği'nden Ramazan Kolisi Yardımı

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı Derneğinden Ramazan Kolisi
Giresun'da ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım konusunda öncülük eden Deniz Yıldızı Derneği, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımseverlerin desteği ile oluşturulan Ramazan kolilerini dağıttı.

Deniz Yıldızı Derneği'nden Ramazan Kolisi Yardımı

Giresun'da ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım konusunda öncülük eden Deniz Yıldızı  Derneği, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gerçek ihtiyaç  sahiplerine yardımseverlerin desteği ile oluşturulan Ramazan kolilerini dağıttı.

Ramazan kolisi dağıtımına Giresun Müftü Vekili Ayhan Okur, İl Genel Meclisi Üyesi ve Deniz Yıldızı  Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Karahasan, Gim-Der ve Kimse Yok mu Derneği Temsilcisi Faruk Soydemir katıldı.

Koli dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Giresun Müftü Vekili Ayhan Okur, “Deniz Yıldızı’nın bu tür çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Özellikle Ramazan ayı öncesindeki kimsesizlere ulaşmaları ve onlara bu gıda kolilerini dağıtmaları toplumsal dayanışma açısından çok önemli. Ramazan ayından kısa bir süre önce bu yardımların yapılması Ramazan’a sıkıntı ile giren insanların yüzünü  güldürmüştür. Bu bakımdan bu mübarek ay öncesinde insanların yüzünü güldürdüğü için Deniz Yıldızı Derneği’ni canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Üyesi ve Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Karahasan ise; “Yardımda bulunan kardeşlerimizden Allah razı olsun diyorum. Onların bu duyarlılığı sayesinde ülkemizde çok güzel yardım hizmetlerini yapma imkânı buluyoruz. Deniz Yıldızı Derneği yardım konusunda bu yardımsever kardeşlerimize her zaman aracı olacaktır. Ülkemizin genelinde de bu tür yardım derneklerinin olması ve yardımseverlerin desteği ülkemizdeki sosyal adaletin gelişimine katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı  Emine Acar da; “6 yıl önce derneğimizi açmıştık. O günden bu güne hizmetlerimiz büyüyerek devam ediyor. Geçen yıl 350 adet Ramazan kolisi dağıttık. Bu yıl ise 500 adet Ramazan kolisi dağıtmayı  hedefliyoruz. Şu ana kadar 11.500 TL değerinde koli dağıttık. Hedefimiz 25.000 TL’dir. Gerçekten ihtiyaç sahibi ailelerimiz var. Biz de bu aileleri tespit ederken büyük titizlik gösteriyoruz. Kolileri Ramazan öncesi dağıtarak ihtiyaç sahiplerinin Ramazan sofralarına bir nebze de olsa katkımız olsun istedik. Çanakçı - Karabörk, Keşap - Karabulduk, Keşap – Armutdüzü, Dereli – Yüce, Merkez – Eğriambar ve 28 Temmuz Perşembe günü Giresun Merkez’de koli dağıtımı yaptık. Bizler birer emanetçiyiz. Sizlerin verdiği emanetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Buradan herkese çağrıda bulunuyorum. Ramazan sofralarımızı herkesle paylaşmalıyız ki, Ramazan ayının anlamını daha iyi anlayalım. Özellikle annelere sesleniyorum. Kendilerine 1 kilo çay, 1 kilo şeker alırken ihtiyaç sahiplerini de düşünsünler. Bu yardım kolilerinin oluşturulmasında yardımlarını esirgemeyerek, derneğimizin yardım dağıtmasına vesile olan tüm yardımseverlere bu yardımları alan ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından dernek binasına gelen yardıma muhtaç kişilere dernek yönetiminin gözetiminde Ramazan kolileri dağıtıldı. 

Haber: Fatma Uğurlu

http://www.kerasushaber.net/





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir