Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6222 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2011 - 10:41

Deniz Yıldızı Kurtarmanın Zevkini Tattılar

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı Kurtarmanın Zevkini
Giresun'da kurulu olan Deniz Yıldızı Derneği Bakırköy Titanik Otelde bağışçılarını ödüllendirdi.

Deniz Yıldızı Kurtarmanın Zevkini Tattılar

Giresun'da kurulu olan Deniz Yıldızı DerneÄŸi Bakırköy Titanik Otelde bağışçılarını ödüllendirdi. Deniz Yıldızı DerneÄŸi düzenlediÄŸi yemekli toplantıda beÅŸ adet tabloyu da açık artırma usulü ile satarak yardım sandığına katkı saÄŸladı. 

Titanik Oteller zincirinin bir halkası olan Bakırköy’de bulunan otelde ve otel sahibi Aygün KardeÅŸlerin himayesinde yapılan toplantıya çok sayıda stk temsilcisi ile iÅŸ adamı, sanatçı, medya mensubu ve deniz yıldızı gönüllüleri katıldı. Yemek öncesi sunulan sinevizyon gösterisi ise vicdanları kanattı. Giresun’un deÄŸiÅŸik yörelerinde bulunan aç ve açıktaki hemÅŸerilerimize uzanan karşılıksız yardım eline hep beraber destek verilmesi istendi. 

Toplantıyı sunan Musa Ada, okuduÄŸu anektod ve ÅŸiirlerle geceye renk katarken Dernek BaÅŸkan Yardımcısı Ferhat Deniz, derneÄŸin kuruluÅŸ hikayesini anlattı. Deniz, bir iki okula yardım edelim diye baÅŸlattıkları çalışmanın bugün bu boyutlara varmasının bağışçılarının ve gönüllü olarak katkı verenlerin sayesinde olduÄŸunu belirterek bu harekete destek verenlere müteÅŸekkir olduklarını söyledi. 

Daha sonra söz alan Dernek BaÅŸkanı Emine Acar, biz bu çalışmayı hayırsever insanlarımız katkılarıyla sürdürüyoruz. Sizlerin katkısıyla bugüne kadar binlerce insanımıza yardım etmeyi baÅŸardık. 61 adet ev yaptık; 7 tanesi de yapılmaya devam ediyor. Çok zor ÅŸartlarda yaÅŸayan insanlarımıza yardım ederken gerçekten zorlanıyoruz. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayın. Biz sizlerin verdiklerini onlara ulaÅŸtırırken onların dualarını da sizlere getiriyoruz” dedi. 

Giresun Federasyonu BaÅŸkanı Hasan Turan da yaptığı konuÅŸmada “deniz yıldızı derneÄŸimizin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bizden istedikleri katkıyı bugüne verdik; bundan sonra da vermeye devam edeceÄŸiz. Bu çalışmalarda emine hanımın katkısının büyük olduÄŸuna inanıyoruz. Anne ÅŸefkatinin ne demek olduÄŸunu bu çalışmalardan anlıyoruz” dedi.  

Toplantıda emeÄŸi geçenlerden Ahmet Balık, Metin Koç, Mehmet Aygün gibi iÅŸ adamları, Sosyal Güvenlik Kurumu  Ä°l Müdürü Mustafa Kuruca ve Dernek BaÅŸkan Yardımcısı Ferhat Deniz plaketle ödüllendirilirken, iÅŸ adamları Metin Koç, Metin Kuruca, Mustafa Yılmaz, Ersel KahyaoÄŸlu ve Ahmet Balık, gibi iÅŸ adamları da açık artırmada satılan tabloları satın alarak derneÄŸin bütçesine katkı saÄŸladılar. Ä°ÅŸ adamı Ahmet Dokumacı ise evlerden birinin yapımına talip olarak katılımcılardan büyük alkış aldı. 

Haber: Ä°brahim BalcıoÄŸlu 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir