Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3121 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Mart 2023 - 10:27

DEPREM BÖLGELERİNDEKİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BELEDİYEDEN DESTEK

Büyüt
Küçült
DEPREM BÖLGELERİNDEKİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BELEDİYEDEN

GİRESUN BELEDİYESİ’NİN MÜHENDİS VE MİMARLARI DEPREM BÖLGESİNDE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Giresun Belediyesi, araç, ekipman, personel ve insani yardımlarının yanı sıra bölgede hasar tespit çalışmalarına da destek veriyor.

Deprem bölgesinde devam eden hasar tespit çalışmalarına katılmak için Giresun Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Plan Proje Müdürlüğü personellerinden oluşan teknik ekip Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın belirlediği Hatay ve Antakya bölgelerine gitti.

Giresun Belediyesi teknik ekibi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda hasar tespit çalışmalarının yanı sıra, yıkım olan bölgelerin tekrar yapılmasından ve yeniden inşa süreçlerinde ne gibi önemli kriterlere dikkat edilmesi gerektiği konusunda analizler yapıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, depremin ilk anından itibaren Giresun Belediyesi’nin deprem bölgesinde olduğunu söyleyerek: “Asrın felaketini yaşayan illerimize desteğimiz sadece insani yardım, araç ve ekipmanlarla sınırlı kalmıyor, bölgelerimize Bakanlığımızın koordinasyonunda gerekli teknik desteği sağlamak adına mühendis ve mimarlarımız ile yapılan çalışmalara desteğimizi sürdürüyoruz. Şimdiden tüm ekibimize kolaylıklar diliyorum.” açıklamasını yaptı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir