Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4385 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2022 - 10:31

DERNEK BAŞKANI KIRKAYA GÜVEN TAZELEDİ

Büyüt
Küçült
DERNEK BAŞKANI KIRKAYA GÜVEN
Giresun Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinde 5'inci Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

7 Ağustos 2022 Pazar günü dernek binasında yapılan Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Yılmaz Dizdar, Kâtip Üyeliklerini ise Galip Tarım ve Enes Kırkaya yaptı. Toplantıda faaliyet ve hesap raporları ile denetleme kurulu raporları okunarak ibrası yapıldı. Yapılan ibra sonunda faaliyet, hesap ve denetleme kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda 5 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kesim Kırkaya, üyelerin oyunun tamamını alarak bundan sonraki 3 yıl için tekrardan yetki aldı.

Tepeköy Derneğinin yapmış olduğu 5'inci genel kurul toplantısı sonrası yönetim kuruluna Kesim Kırkaya, Erdoğan Şahlıoğlu, Faruk Kırkaya, Osman Tarım, Bülent Kırkaya, Cafer Kırkaya, Hüseyin Kırkaya, Nasıf Kırkaya, Salih Kırkaya ve Murat Aktaş seçilirken, Denetleme Kuruluna ise Sefer Kırkaya, Muhammet Aktaş, İbrahim Tarım, Bilal Doğan, İsmail Kırkaya ve Davut Tarım seçildi.

2010 yılında kurulan Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin kurucu üyelerinden de  olan ve tekrardan 3 yıllığına görevi sürdürecek olan Başkan Kesim Kırkaya, üyeleri tarafından kendine gösterilen güvene teşekkür ederek şunları söyledi;

“2010 yılında kurulan ve o günden bu güne kadar birçok farklı alanda etkinlikler ve organizasyonlar düzenleyerek köyümüzün adını duyurmak için var gücümüzle çalıştık. Köylümüzün her yerde sesi olmak için uğraştık. Derneğimizin kurulma aşamasındaki o heyecanımız ile bugünkü heyecanımız aynıdır. Yöremizin her daim adını duyurmak için derneğimiz en büyük aracımızdır. 2017 yılında vekâleten atandığım ve 2019 yılında genel kurul seçimi ile gelmiş olduğum başkanlık görevini 5 yıldır layığı ile yerine getirmeye çalıştım. 5 yıldır olduğu gibi, önümüzdeki 3 yıl boyunca da yönetim kadromuz ile çalışacağız. Üyelerimizin ve yöre halkımızın sesi olacağız. Derneğimizin kurulduğu günden itibaren geçen zaman içerisinde başkanlık görevi yürüten, derneğin hangi kademesinde olursa olsun görev alan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir