Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3602 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Temmuz 2023 - 15:08

Doğa Koleji Fen Lisesi, öğrencilerini bursla ödüllendirdi

Büyüt
Küçült
Doğa Koleji Fen Lisesi, öğrencilerini bursla
GİRESUN DOĞA KOLEJİ'NDE YKS İL BİRİNCİLERİNE "HİKMET GEZMİŞ EĞİTİM BURSU" VERİLDİ

2023 YKS'de eşit ağırlık ve sayısal puan türünde Giresun İl Birincileri çıkaran Doğa Koleji Fen Lisesi, öğrencilerini bursla ödüllendirdi.

"Başarıyı Ödüllendiriyor, Öğrencileri Akademik Başarıya Teşvik Ediyoruz"

Dört yıllık Fen Lisesi öğrenimlerini İl Birincileri olarak taçlandıran öğrencilerine başarı burslarını takdim eden Okul Müdürü Alev Bayraktar: "2023 LGS ve YKS'de üstün başarı sağladık. Okulumuzun, dersanelere ve özel derslere ihtiyaç bırakmayan, akademik başarı odaklı sistemimizle yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin emeklerini başarı bursu ile taçlandırdık. Fen Lisemizin eğitim sistemi; disiplinli akademik takip ve düzenli etüt odaklı olup, "Okul Sana Yeter" sloganıyla ilerlemekteyiz. Hikmet Gezmiş Eğitim Bursu: öğrencilerimizin akademik başarıyı hedeflemeleri ve buna odaklanmalarını sağlamak için oluşturduğumuz bir projedir. Burslarımız öğrencilerimizin daha fazla çaba göstermelerini ve akademik hedeflerini gerçekleştirmek için daha fazla motive olmalarını sağlar. Onların üniversite ve meslek seçimlerinde en iyi eğitim kurumlarını ve en iyi eğitim programlarını hedeflerine yerleştirir. Giresun Doğa Koleji Fen Lisesi olarak başarıyı ödüllendiriyor, öğrencilerimizi akademik başarıya teşvik ediyoruz. Lise öğrenimleri boyunca eğitimde, yemekte, kitapta ve ulaşımda başarılı öğrencilere tam bursa varan destekler sağlıyor, üniversite hayatları boyunca da burs vermeye devam ederek "Hep Yanınızdayız" diyoruz."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir