Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2981 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2023 - 18:34

DOĞU PARK GALERİCİLER SİTESİ’NDE SONA GELİNİYOR

Büyüt
Küçült
DOĞU PARK GALERİCİLER SİTESİ’NDE SONA

Giresun Belediyesi tarafından 40 yıllık çöp sahası üzerine uygulanan Doğu Park Galericiler Sitesi (Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi) Projesi’nin yapım çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Giresun’un ilk çöp sahasından 160 bin metreküp çöpün kaldırılması sonucu görüntü kirliliğinin önüne geçilerek uygulanan proje şehrimiz için yeni bir sosyoekonomik yaşam alanı olacak.

32 bin metrekarelik bir alana bugünkü değeri 100 Milyon TL’yi aşkın yatırımla devam eden projede; 20 bin metrekare yeşil alan, 9.820 metrekare peyzaj alanı, 3.740 metre yürüyüş yolu, 3.500 metrekare kapalı alanda 45 adet galerici dükkanı, ATM, zabıta noktası, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kafeterya, açık ve kapalı bekleme alanları, soyunma odaları ve görevli odaları ve yer alıyor.

Projede galerici dükkanlarının yapımında sona gelinirken, spor sahalarının yapım çalışmaları ise devam ediyor. Genel olarak ise projenin fiziki olarak yüzde 80’lere ulaştığı bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, vaat ettikleri projeleri tek tek hayata geçirmekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyerek: “Galericiler Sitesi projemiz de şehrimizin ekonomik canlılığına, insanımızın hizmet alabileceği sosyal alanların genişlemesine önemli bir katkıda bulunacak. Bu projeden dolayı vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızın memnuniyetleriyle alakalı olumlu dönüşler alıyoruz. Şehrimize ve insanımıza nefes aldıracak projelerimizi hem tamamlayarak hem de sayılarını artırmayı hedefliyoruz. Planlama evresinde olan yeni projelerimiz de bulunuyor. Şehrimizdeki gelişim ve değişim devam edecek.” şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir