Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3421 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2023 - 15:43

EKİPLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Büyüt
Küçült
EKİPLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNE HAREKET

 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve birçok ili olumsuz etkileyen depremin ardından Giresun Belediyesi harekete geçti.

Bu kapsamda Belediye İtfaiye Müdürlüğü bünyesinden 2 adet tam donanımlı araç ve 10 uzman personelden oluşan destek ekibi deprem bölgesine hareket etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte depremin ardından bölgeye yönlendirilen ekipler arama kurtarma çalışmalarına katılacak.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birçok ilde depremden etkilenen bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek: “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 7.4 büyüklüğündeki deprem yüreğimizi yaktı. Bizim de 2 adet tam donanımlı araç ve 10 uzman personelden oluşan ilk ekibimiz Giresun’dan AFAD koordinasyonuna dahil olmak üzere Adıyaman’a doğru yola çıktı. Ekiplerimiz Adıyaman’da belirlenecek koordinasyon sonrası deprem bölgelerine görevlendirilecek. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Devletimiz tüm imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Yaşanan bu felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza her türlü desteğe hazırız.” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir