Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6104 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Mart 2024 - 23:53

ERBAKAN GİRESUN'A GELİYOR

Büyüt
Küçült
ERBAKAN GİRESUNA


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları ve miting programı için Giresun'a geliyor.

'Giresunlu kardeşlerimizi 12 Mart Salı 13:00'da Giresun Atatürk Meydanı'na (Atapark) davet ediyoruz' diyen Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Eşref Bekdemir programla ilgili şunları söyledi:
'Milli Görüş'ün lideri Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey'i Giresun'umuzda misafir edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
 Milletimizin partimize göstermiş olduğu teveccüh ortada. Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor günlerin ancak Milli Görüş iktidarı ile Milli Görüş Belediyeciliği ile ortadan kalkacağına dair dalga dalga artan bir inanç var.
Bu güven ve inanmışlık  ülkemizin tamamında olduğu gibi Giresun'umuzda da en yüksek seviyede.
İktidarımızın ilk basamağı olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinden muvaffakiyetle çıkacağız. Giresun Belediye Başkan Adayımız Mesut Aydın'ın Milli Görüş'ün Giresun Belediye Başkanı olacağına Yeniden Refah kadrolarının ve hemşehrilerimizin inancı tamdır.

Sayın Genel Başkanımızın ilimize gerçekleştireceğiz ziyaretin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Milli Görüş Belediyeciliğini özleyen, ahlaklı belediyeciliği bekleyen, umutlarını Yeniden Refah'ta birleştiren bütün üyelerimiz,  il ve ilçe yöneticilerimizle milletimizin refahı için koşturmaya devam ediyoruz.
Bu kutlu mesaimizin adımlarından birisi olan mitingimize  Giresunlu kardeşlerimi davet ediyor; selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum' dedi.

 Fatih Erbakan'ın 12 Mart Salı günü 09.30-15.00 saatleri arasında öngörülen Giresun programı partisinin Piraziz ve Bulancak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları ile başlayacak. 13.00'da Atatürk Meydanı'nda miting ile devam edecek program; Keşap  Belediyesi ziyareti ve Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile sona erecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir