Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3062 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2023 - 13:11

ERİKLİMAN MAHALLESİ GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

Büyüt
Küçült
ERİKLİMAN MAHALLESİ GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA
ERİKLİMAN MAHALLESİ 5 BİN METRELİK YENİ KANALİZASYON HATTI İLE GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

Giresun Belediyesi, hızla büyüyen Giresun için yeni yerleşim yerlerinde altyapı çalışmalarını devam ettirirken eş zamanlı olarak şehrin mevcut altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Şehrin batı yakasında yeni cazibe merkezi haline gelen ve her geçen gün artan nüfus yoğunluğu ile yapılaşmanın hızla devam ettiği Erikliman Mahallesi’nde 5 bin metrelik yeni kanalizasyon hat çalışmaları Giresun Belediyesi tarafından yapılıyor. Erikliman Mahallesi’nde yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları ile doğayı ve çevreyi kirleten olumsuzlukların önüne geçilerek, Giresun daha temiz ve doğa dostu bir altyapıya kavuşturuluyor. Eş zamanlı olarak şehir genelindeki mevcut eskiyen ve deforme olan kanalizasyon hatlarında da yenileme çalışmaları ile oluşabilecek sorunlar için önlemler alınıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımızı sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecek altyapıya kavuşturmak için eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Bu kapsamda şehir genelinde kanalizasyon altyapı sistemi bulunmayan mahalle ve sokaklarımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Şehrimizin batı yakasındaki hızla gelişen mahalleleri arasında yer alan Erikliman Mahallemizde de kanalizasyon hattı sorununu çözüyoruz. Mahallemizin uzun dönemli ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin metrelik bu çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak kurmakta olduğumuz arıtma tesisi projemiz ile entegrasyonunu tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir