Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7444 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Temmuz 2011 - 19:07

Espiye ve Tirebolu' da Trafik Kazası 3 Ölü, 15 Yaralı

Büyüt
Küçült
Espiye ve Tirebolu da Trafik Kazası 3 Ölü, 15
Espiye ve Tirebolu' da Trafik Kazası 3 Ölü, 15 Yaralı

Espiye'de Trafik Kazası 1 Ölü 6 yaralı

Espiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre;Turgut Öztürk (25) yönetimindeki 28 YD 293 plakalı minibüs, Yeniköy’den Espiye ilçesine gelirken, Kaleboynu Mahallesi Küpalo mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gelivera Deresi'ne yuvarlandı. Kazada, sürücü ile araçta bulunan Hacı Kadın Karagöz (37), Sadullah Karagöz (11), Beytullah Karagöz (6), Kenan Kökyıldırım (25), Selahattin Şahin (50) yaralandı. Yusuf Öztürk (28), olay yerinde hayatını kaybetti. Espiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Hacı Kadın, Sadullah, Beytullah Karagöz, Kenan Kökyıldırım ve Selahattin Şahin, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Tirebolu'da Kaza 2 Ölü 9 Yaralı

Giresun Tirebolu ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Yılgın köyünde, Orhan Mert yönetimindeki 34 HE 0700 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Abdullah Acar'ın kullandığı 28 TC 724 plakalı kamyonet çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan kamyonetin sürücüsü Abdullah Acar ile aracın kasasında bulunan Halime Acar, Sabiha Acar, Buse Acar, Feride Acar, Sadiye Acar ve Emin Acar ile otomobilde Orhan Mert, Hatice Mert, Zeliha Mert ve Ayşe Mert yaralandı.Yaralılar, Tirebolu Devlet Hastanesi ve Giresun'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Abdullah Acar ile Halime Acar kaldırıldıkları Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Hastanesinde hayatını kaybetti.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir