Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6346 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Mayıs 2022 - 09:14

Eynesilliler Futbol Takımlarına Sahip Çıktı

Büyüt
Küçült
Eynesilliler Futbol Takımlarına Sahip

 

Önümüzdeki sezon TFF 3. Ligde top koşturacak Eynesil Belediyespor'a destek toplantılarının ilki İstanbul'da gerçekleştirildi. Eynesilliler Derneği Başkanı Av. Halil İbrahim Türkyılmaz'ın açılışını yaptığı toplantıda Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve Eynesil Belediyespor Başkanı Nail Civil tarafından takımın bu güne kadar ki başarı öyküsü, yaşadığı zorluklar, mutluluklar ve geleceğe dair hedefler anlatıldı.

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Eynesil Belediyespor'un asıl sahibinin Eynesil halkı olduğunu, amatör bir ruhla profesyonel lige yükseldiğini, Eynesil tribünlerinin yaz kış demeden takıma sahip çıktığını, geleceğe dair hedeflerin profesyonel bir yaklaşımla yeniden ele alınmaya başlandığını ifade ederek, Eynesil Belediyespor'a destek çağrısında bulundu.

Kulüp Başkanı Nail Civil, kulübün yeniden yapılandırılması sürecinin başlatıldığını, takımın 3 Ligde başarılı ve kalıcı olabilmesi için üzerlerine düsen tüm fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını, futbolculara, teknik kadroya, taraftara ve bugüne kadar destek olan herkese minnettar olduklarını söyledi.

Eynesilli iş insanlarının, spor, siyaset ve bürokraside etkin görevleri bulunan Eynesillilerin, Eynesil Dernekler Federasyonu, Eynesilliler Derneği ve köy ve mahalle derneklerinin temsilcilerinin de katıldığı toplantı da, Eynesil Belediyespor tarafından oluşturulacak kurumsal bir temsil grubuyla, takıma her açıdan destek olabilecek kişi ve kurumların ziyaret edilmesi, gerekli planlamaların yapılması, kulübün profesyonel bir yaklaşımla yeniden ele alınması, destekleyici arayışlarının sürdürülmesi, İstanbul basta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında geniş katılımlı destek etkinlikleri düzenlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.

Toplantı Eynesil’in her köyünden katılımcıların bulunması, farklı siyasi değer yargılarına sahip Eynesillilerin bir araya gelmesi açısından da umut verici oldu. Eynesilliler Derneği toplantıya katılanlara ve salonu tahsis eden Gaziosmanpaşa Belediyesine teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir