Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6062 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Mart 2022 - 14:03

FİSKOBİRLİK BAŞKANI LÜTFİ BAYRAKTAR ÇALIŞANLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Büyüt
Küçült
FİSKOBİRLİK BAŞKANI LÜTFİ BAYRAKTAR ÇALIŞANLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ

 

FİSKOBİRLİK BAŞKANI LÜTFİ BAYRAKTAR ÇALIŞANLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Entegre Fındık İşleme Tesislerini ziyaret ederek, çalışan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar FİSKOBİRLİK çatısı altında çalışan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, çalışmalarında ve sosyal hayatlarında esenlikler diledi.

Entegre Fındık İşleme Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Başkan Bayraktar; ‘’Aslında kadın bir güne sığdırılamaz, 365 gün hayatımızın her anında kadınlar önemlidir. Kadınların sevgiyle dokunduğu her yer güzelleşir. İşletmelerimizin tamamına baktığımızda çalışan personelimizin yarısından fazlası kadın çalışanlarımız. Bu bizler için çok sevindirici bir tablo bununla gurur duyuyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın, hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eder. Bu nedenle FİSKOBİRLİK için kadınlar her zaman çok büyük öneme sahiptir. Her geçen gün daha iyiye giden kurumumuzda siz değerli kadın çalışma arkadaşlarımızın emeklerine minnettarız. Bu vesileyle çalışan tüm emekçilerimizin 8 Mart kadınlar gününü kutlar, sağlıklı huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.’’  Açıklamasında bulundu.

Konuşmasının ardından Başkan Bayraktar, Entegre Fındık İşleme Tesisleri, FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü, FİSKOBİRLİK Sigorta ve Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifini ziyaret ederek, çalışan kadınlar personellere hediye takdim etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir