Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3201 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2023 - 08:47

FOTOĞRAF TUTKUNLARI YİNE GÖKYÜZÜNÜ FOTOĞRAFLADI

Büyüt
Küçült
FOTOĞRAF TUTKUNLARI YİNE GÖKYÜZÜNÜ

PERSEİD METEOR YAĞMURU GİRESUN SEMALARINDA FOTOĞRAFLANDI

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Giresun Yıldız Fotoğrafçılığı Günleri bu yıl da görsel şölene sahne oldu.

Belediye tarafından Ağustos 2019’da ilki düzenlenen ve büyük beğeni toplayan ‘Yıldızlar Altında Giresun, Yıldız Fotoğraf Kampı’nın dördüncüsü bu yıl 11-13 Ağustos tarihlerinde düzenlendi.

Giresun Belediyesi öncülüğünde Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK), Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) iş birliğinde organize edilen etkinliğe katılan 78 fotoğrafçı Şebinkarahisar ilçesindeki Çatalgöl'de bir araya geldi.

Eğitmenler Ahmet Kılıç, Engin Ayyıldız, Hakan Aydın tarafından astrofotoğrafçılık teknikleri konusunda verilen teorik eğitimin ardından katılımcılar Giresun yaylalarında yıldız fotoğrafı çekmek üzere kampa girdi. Ayrıca bu yıl ki kampa fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın ve Maside Dilekçi de katılarak, katılımcılara fotoğraf sanatıyla ilgili detaylı bilgiler aktardı.

12 Ağustos gecesi boyunca gerçekleşen Perseid meteor yağmurunu fotoğraflayan fotoğrafçılar sabah saatlerine kadar birbirinden güzel farklı fotoğraflar kaydetti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Yıldızlar Altında Giresun, Yıldız Fotoğraf Kampı’nı geleneksel hale getirdiklerini belirterek, kampa artık Türkiye’nin her noktasından katılımcıların katıldığını ifade etti.

Başkan Şenlikoğlu, “Giresun’umuzun ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtımı için önemli yeri olacak etkinliğimiz hayırlı olsun. İl içi ve il dışı katılımcı fotoğrafçı arkadaşlara müteşekkiriz. Ortaya çok güzel kareler çıktı. Her bir katılımcımıza teşekkür ederim” dedi.

Eğitmenler ise teorik eğitimler verip kamp kurduklarını söyledi.

Giresun Belediyesi’nin katkılarıyla bu etkinliği yaptıklarını belirten eğitmenler, bu sene Şebinkarahisar'da gökyüzünden görsel şölen olan bir geceyi yaşadıklarını dile getirdi.

Eğitmenler, "Biz sahada şunu gördük ki bir fotoğraf potansiyeli var. Bu potansiyeli de hem Giresun'a hem dünyaya anlatmaya çalışıyoruz." dedi.

Katılımcılar ise Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na ve eğitmenlere teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir