Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7297 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2011 - 11:02

Gaziantep Büyük Şehir Belediye Spor Amazon Aretias Hotel' de konakladı.

Büyüt
Küçült
Gaziantep Büyük Şehir Belediye Spor Amazon Aretias Hotel de
Hafta sonu Giresunspor ile karşılaşan Gaziantep Büyük Şehir Belediye Spor Amazon Aretias Hotel' de konakladı.

    Hafta sonu Giresunspor ile karşılaşan Gaziantep Büyük Şehir Belediye Spor Amazon Aretias Hotel’de konakladı. 

    Hafta sonu Giresunspor ile karşılaşan Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor ve beraberindeki kafile konaklamak için şehrimizde kısa bir süre önce açılan Amazon Aretias Hotel’i tercih etti. Cuma günü havayolu ile önce Trabzon’a ardından karayolu ile şehrimize gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesi maça bir gün kala Amazon Aretias Hotel’de konaklayarak maç saatini bekledi.  

    Amazon Aretias Hotel’de gazetemize konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın “ Karadeniz’ in incisi Giresun’da böyle kaliteli ve nezih bir Hotelde konakladığımız için çok memnunuz. Tüm otel personelinin güler yüzü ve samimiyeti için kafilemiz adına tek tek teşekkür ediyorum. Yeni hizmete açılan bu tesisin Giresun’a hayırlı olmasını diliyorum. Eminim ki Amazon Aretias Hotel tüm spor kulüplerinin ve spor camiasının Giresun’da ki evi olacaktır.” dedi. 

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amazon Aretias Hotel Genel Müdürü Ahmet Bıyıklı “ Hafta sonu Otelimizde Gaziantep B. Belediyespor’u ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Misafir ekibimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık ve Otelimizden memnun ayrıldıklarına şahit olduk” dedi. Daha önce şehrimize karşılaşmalara gelen bir çok kulübün şehrimizde değil Ordu ve Trabzon tesislerinde konakladığını ifade eden Bıyıklı “ Artık şehrimize müsabakalar için gelen birçok spor kulübünün ve takımımızın Giresun’da Amazon Aretias Oteli tercih edeceğini komşu illerde konaklamayacağını düşünüyoruz. Resmi açılışımızı yapmamış olmamıza rağmen Giresun halkından ve başka şehirlerden otelimize gelen misafirlerimizden gördüğümüz ilgi karşısında çok mutluyuz” dedi.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir