Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8432 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2011 - 19:23

Gaziye Son Görev

Büyüt
Küçült
Gaziye Son
Hafta sonu Çanakçı Erenköy' de bir malül gazimizi daha son yolculuğuna uğurladık.

GAZİYE SON GÖREV

 

            Hafta sonu Çanakçı Erenköy’de bir malül gazimizi daha son yolculuğuna uğurladık.

 

            Şırnak’ta 1993 yılında teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu gazi olan 1972 doğumlu Kemal Gülal  Omirilik Kanseri hastalığına yenik düşerek vefat etti.

 

            Gazimizin vefatı dolayısıyla  2 Ocak 2010 Pazar günü Çanakçı İlçesi Erenköy’de askeri bir tören düzenlendi. Gazi Gülal, öğle namazını müteakip törenin ardından, kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

   

 

        

   Törene; Vali Mustafa Yaman, Görele Kaymakamı ve Çanakçı Kaymakam Vekili Aykut Pekmez, Görele Belediye Başkanı Sebahattin Şenel, İl lAsayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Ümit Yüksel Berberoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, Bazı Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, İlçe İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Vefat eden gazinin yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Yaman, Köy Muhtarı ve İlçe İl Genel Meclis Üyelerinden bilgiler alarak vatandaşların dertlerini dinledi. Sorunların çözümü için ilgililere talimat verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir