Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8171 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Ağustos 2011 - 20:51

Geldi, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Geldi, Köy Ziyaretlerine Devam
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Görele Kırıklı ve Esenli köyünde ziyaretlerde bulundu.

GELDİ, GÖRELE KIRIKLI BELDESİ VE ESENLİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Görele Kırıklı ve Esenli köyünde ziyaretlerde bulundu.

Giresun'da  ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Kırıklı Beldesini  ziyaret etti.İlk olarak Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Daha sonra Beldede Kırıklı Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine katılan Geldi, ardından beldede vatandaşlarla bir araya geldi ve beldede yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgiler aldı.

Son olarak Esenli Köyüne geçen Milletvekili Geldi, vatandaşlarla bir sohbet toplantısına katıldı burada bir konuşma yapan Geldi şunları söyledi;” Gerçekten sayın başbakanımızın ifade ettiği ve ortaya koyduğu gibi Ak partinin ustalık dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde milletimiz başbakanımıza ve onun temsilcileri olarak bizlere güvendi, gerçek ten olağan üstü destek verdiler, Ülkemizde, Giresun’umuzda ve Görele’mizde ziyadesiyle destek aldık.

Bizler Başbakanımız ortaya koyduğu ve söylediği gibi sizlere hizmet etmekle görevlendirildik, sizlerin vekiliyiz, ama başınızda efendi değil hizmetkarız, sayın Başbakanımız, hizmeti bu anlayışla yapıyor. Bizlerde bu anlamda sizlere hizmet edeceğiz.

Teşekkür gezilerine çıktık ziyaretler yapıyoruz elimizden geldiği kadar sizlere ulaşmaya çalışıyoruz. Bizler her zaman teşkilatlarımızın emrindeyiz ve sizlerin hizmetindeyiz, şunu bilin kesinlikle bizim ekibimizde hizmet etme anlayışı var, biz bu anlayışla yola cıktık derdiniz derdimiz, çözmek ise görevimiz, çözmek zorundayız. Bütün gücümüzle millete hizmet etmeye, imkanlarımızı olumlu ve verimli kullanmaya çalışıyoruz. Biz bu niyetle yola çıktık böyle devam edeceğiz ve çok daha güzel günlere sizleri taşıyacağız” 

2-B arazileri ile ilgilide konuşan Geldi,” Orman mühendislerimizin kestane, kızıl ağaç,güllük otu vs olduğuna göre ormandır burası deyip  karar verdiği ve vatandaşlarımızın kaybettiği davalar var onların 2-B arazisi sayılma imkanı yok bununla ilgili Orman Su İşleri Bakanlığımızın bir çalışması var önümüzdeki günlerde çerçevesi belirlenecek” dedi

  

Ziyaretlere Milletvekili Geldi’nin yanı sıra, Ak Parti il Başkanı Sabri Öztürk, Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, İl genel Meclisi üyeleri Aslan Nizamoğlu ve Erol Sezer,Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yağlıdere, Ak Parti Milletvekili Adayı Şengül Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir