Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3181 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Mart 2023 - 08:46

GELECEK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI BASINA TANITTI

Büyüt
Küçült
GELECEK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI BASINA

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanlığında geçtiğimiz gün yapılan toplantının ardından Partinin, Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler açıklandı.14 Mayıs Genel seçimleri öncesi partiler bir bir aday adaylarını basına tanıtıyor.

Gelecek Partisi İl Başkanı Murat KILIÇASLAN’da İl Teşkilatından 4 isimin başvurusunu kamuoyu ile paylaştı. Partinin Karadeniz Bölge Koord.Yrd Mustafa BAŞER, İl Kadın Kolları Bşk. Fatma Zülal ÖZTÜRK, Sivil Toplum ve Halkla İlşk.Bşk. Serpil ÇINAR EROL, İl Sekreter Yard. Haydar ÖNEY başvurularını yaptılar. Aday adaylığı başvurularının Perşembe gününe kadar devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Murat KILIÇASLAN şunları söyledi. “Partimiz ilk kurulduğu günden bu yana bizlerle canla başla mücadele veren 4 kardeşimizin bugün milletvekilliği aday adaylık başvurularını aldık. Her biri bir birinden değerli bu kardeşlerimizle, Giresun’u özlenen dürüst, şeffaf, adaletli ve liyakatli bir yönetimle buluşturacağız İnşallah.

İDDİALIYIZ! BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!

İlimizde yaklaşık 2 senedir sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz. Neredeyse her mahallenin, her sokağın, her köyün sorunlarını biliyoruz. Biz hiçbir zaman insanımızdan uzak olmadık bundan sonra da olmayacağız. Partimiz için olamaz, yapamaz, başaramaz diyenlere inat gece gündüz çalıştık ve çalışacağız. Sloganımız da belirttiğimiz gibi, biz Giresun’u hak ettiği noktaya taşıyacağız bunu da halkımızla birlikte başaracağız ”dedi.


 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir