Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3061 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Mart 2023 - 18:06

Gençlere ve Geleceğe Umut Olmaya Geliyoruz

Büyüt
Küçült
Gençlere ve Geleceğe Umut Olmaya

CHP milletvekili aday adayı Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş yaptığı açıklamada, CHP ve millet ittifakı olarak 14 Mayıs seçiminde üstün başarı elde edeceklerine inancının tam olduğunu belirterek şunları söyledi; "Millet ittifakının iktidarında ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Kutuplaştırıcı siyasetten uzaklaşıp, Halil İbrahim sofrasında hep birlikte yan yana oturacağız. Hakaret eden, kin ve nefret tohumları eken siyaset dilini geride bırakacak, sevgi dilini hakim kılacağız. Kendisini eleştireni; tekmeleyen, hapse atan, hakaret eden siyasi anlayışı terk edecek, eleştiriler bizi güçlendirir diyeceğiz. Umudunu kaybedip yurtdışına gitmek için çabalayan gençlerimize umut olacağız. Kimseyi dışlamayacağız, gelin canlar bir olalım diyeceğiz. Gün karamsarlık günü değil, umut günüdür. Biz geliyoruz, her şey çok güzel olacak."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir