Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3421 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2023 - 15:37

GENÇLERİMİZ ve KADINLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Büyüt
Küçült
GENÇLERİMİZ ve KADINLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZ

Görele Belediye Başkanı iken Ak Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Tolga Erener ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Tolga Erener Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından Vekil gibi karşılandı.

Vatandaşlar “Tolga Erener’i yakından tanıma fırsatımız oldu. İçten, samimi ve meselelere çözüm odaklı yaklaşıyor. Beldemizde yıllardan beri çözülemeyen sağlık, yol, iş gibi sıkıntıların Erener ile çözüm bulunabileceğine inanıyoruz. dediler.

GİRESUN MARKASI GÜÇLENECEK

Giresun’un merkez dahil 16 ilçesini aday adaylığı süresince ikinci kez ziyaret eden Tolga Erener “Giresun ilini tarım, turizm, sanayi, üretim konusunda hak ettiği  yere getirmek için çalışacağız. Gençler ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapan projelere imza atacağız.” dedi

Erener “Giresun’un İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve Avrupa gibi birçok yerde başarılı işi insanlarını Giresun markası üzerinde birleştireceğiz. Giresun ile ilgili daha fazla farkındalık oluşturacağız. Giresun’un sinerjisini yükselteceğiz” şeklinde devam etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir