Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6032 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2011 - 20:42

GİMDER Ramazan Paketi Dağıttı.

Büyüt
Küçült
GİMDER Ramazan Paketi
Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GİMDER)her yıl olduğu gibi bu yıl da Giresun da bulunan ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. GİMDER Ramazan nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilere gıda paketi dağıttı.

GİMDER Ramazan Paketi Dağıttı.

Giresun Memur İşçi ve Köylü  Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GİMDER)her yıl olduğu gibi bu yıl da Giresun da bulunan ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. GİMDER Ramazan nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilere gıda paketi dağıttı.

GİMDER Ramazan ayı dolayısıyla Kimse Yok Mu Derneği ve hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği ve GİMDER tespit edilen ailelere 15 kalem gıda maddesini paketler halinde yoksul vatandaşların ailelerine kadar götürüyor. Dağıtımda konuşan GİMDER Başkanı Fikret Öztürk ”Derneğimiz Kimse Yok Mu ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde Giresun’da bulunan mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin, sosyal incelemesi üyelerimiz tarafından sıkı incelenerek takip edilmektedir. Bu yılki yardım faaliyetlerinin uluslararası yardım faaliyetlerinde bulunan tedarikçi Kimse Yok Mu Derneğinin yardımlarında kuraklın ve çocuk ölümleri nedeniyle Somali’ye öncelik vermesi nedeniyle geciktiğini” söyledi.

Başkan Öztürk, Ramazan ayının birlik ve yardımlaşma ayı olması nedeniyle bu kutsal ayda toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığını dile getirerek,”Zenginle fakirin duygusal olarak buluştuğu, alan el ile veren elin birbirine kenetlendiği Ramazan’da hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz ”diye konuştu.

Fikret Öztürk ”Giresun halkının her zaman mağdurun yanında olduğunu biz daha önce yapılan Pakistan yardımlarından biliyoruz. GİRESUNAÇLIK yazıp 5755’ye mesaj atarlarsa Somali’de kuraklık ve açlıktan dolayı ölümlerinin önüne geçmiş olurlar. GİMDER olarak derneğimize yardım yapan Giresun esnafına, halkına ve Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür ederiz” dedi.

Öztürk’ün konuşmasında ardından yardım kolileri GİMDER’e kayıtlı ihtiyaç sahibi kişilere imza karşılığı dağıtıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir