Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7462 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2011 - 12:34

Giresun' a Yeni Gençlik Merkezi Projesi

Büyüt
Küçült
Giresun a Yeni Gençlik Merkezi
Giresun Milletvekili Ali Temür Giresun' a yapılacak olan gençlik merkezinin müjdesini verdi. Ali Temür Açıklamasında,

GİRESUNA YENİ GENÇLİK MERKEZİ  PROJESİ

      Ülkemiz nüfusunun önemli bir kesimini gençlerimiz oluşturmaktadır. Gençlerimiz ülkemizin en büyük hazinesidir.

      Sorumluluklarını  bilen, kültürel değerlerine bağlı, kendine güveni olan bir gençlik, yarınlarımızın teminatı olacak; ülkemizi, gelişmiş ülkeler arasında bir yıldız gibi yükseltip yaşatacaktır

      Gençlerin eğitiminde önemli bir yeri olan okullara takviye olarak, bedensel ve zihinsel gelişmelerine yardımcı olacak kültür, sanat ve spor merkezlerine duyulan ihtiyaç, her geçen gün daha da artmaktadır.

      İlimizde, gençlerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmelerine imkan sağlayacak alt ve üst yapısıyla modern ve çağdaş bir Gençlik Merkezi binamız bulunmamaktadır. Genç kardeşlerimiz faaliyetlerini Spor İl Müdürlüğümüzün olanakları çerçevesinde belirlediği yetersiz mekânlarda sürdürmektedir.

      Gençlerimizi sokaklardan, kahvehane köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Çok sayıda gencimizin boş zamanlarını daha iyi değerlendirebilecekleri Modern bir Gençlik Merkezi Binası yapımını Devlet Bakanımız Sayın Nafiz ÖZAK ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü nezdindeki girişimlerimiz sonucu 2011 Yılı Yatırım Programına Aldırdık.

      Yatırım programına aldırdığımız gençlik merkezinin; gençlerimiz için sportif, kültürel ve sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri bir buluşma merkezi olmasını hedefliyoruz. Gençlik Merkezi proje mimarisinin gençlerimizin ilgisini çekecek ve bu mekâna davet edecek tarzda olmasını sağlayacağız.

      Binanın bodrum, zemin, birinci ve ikinci katlardan oluşmasını hedefliyoruz. İç mekanda 300-400 kişilik oturma kapasiteli gösteri salonu olarak da kullanılabilecek basketbol ve voleybol gibi sporların yapılmasına elverişli olacak, folklor, amatör tiyatro gösterileri, müzik dinletileri ve konferans etkinliklerinin de yapılmasına olanak sağlayacak çok amaçlı bir salon yapılmasını düşünüyoruz. Ayrıca Resim, Heykel, yöresel el sanatları vb. etkinlikler için işlikler, folklor ve drama çalışmaları için özel çalışma mekânları, zekâ oyunları için salon, seminer salonu, müzik çalışmaları için özel derslik, ses yalıtımı sağlanmış ses kayıt stüdyosu ve internet bağlantısına sahip kütüphane binanın kültürel tasarımını oluşturacaktır. Yaz sezonun da etkinlikler için kullanmaya elverişli bahçe ile fuaye alanı olarak kullanılacak bölüm ve sportif aktivitelerin dış mekanda yapılmasına elverişli basketbol ve voleybol sahası bulunacaktır. Otopark dahil 6000 metrekare bir alan üzerine inşa edilecek ve yaklaşık maliyeti 4,5 veya 5 Milyon Türk Lirası olacak olan Gençlik Merkezi projesinde üzerinde önemle durduğumuz önemli bir ayrıntı da bedensel engellilerin kullanımını sağlayacak düzenlemelerin projede yer alması olacaktır.

      Yeni Gençlik Merkezi binası yapım projesinin gençlerimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum. 25.01.2011 

                                                     

                                                      Ali TEMÜR

                                                    Giresun Milletvekili 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir